zaterdag 24 augustus 2019

Doe je mee?


Op 4 september verschijnt de thriller Stof, het nieuwe boek van Joanne Carlton (eerder verschenen als Dust), van Uitgeverij Hamley Books. Wij mogen een leesclub doen waarvoor we 6 deelnemers zoeken. Zij mogen kiezen uit een digitale of papieren versie van het boek.
Korte inhoud:
Als je hele wereld opgaat in stof, wil jij dan nog achterblijven?

Simon James is een gelukkig man. Hij heeft een mooie baan, een prachtig gezin en geniet van het leven. Tot een giftige stofwolk de wereld verwoest en hij alles verliest.
Drie weken en ettelijke miljoenen doden later is het einde nabij. Er bestaan geen mirakels om de overlevenden te redden.

Op de laatste dag van zijn bestaan krijgt Simon het ultieme dilemma voorgeschoteld: wil hij overleven aan de zijde van een onbekende vrouw in een verwoeste wereld, om zo het voortbestaan van de mensheid te garanderen? Of wil hij zijn leven vandaag beëindigen na het verlies van zijn vrouw en zoon?

Maar ... krijgt hij nog wel de keuze?

Stof is een beklijvend boek over familie en liefde, onmenselijk verdriet en verlies. Een verhaal dat angstaanjagend dichterbij komt, geïnspireerd door onze huidige klimaatproblematiek en internet.


Is dit een verhaallijn die jou wel ligt en vind je het leuk om in een besloten Facebook-groep te praten over het boek? Dan is dit jouw kans om deel te nemen.
Onze voorwaarden:
-          Je kan het boek in maximaal drie weken uitlezen en er een recensie over schrijven
-          Je doet actief mee in de lezersgroep en beantwoordt alle vragen in elk blok. Hierin komen vragen over de inhoud, de cover, enz.
-          Je kan starten zodra je het boek toegestuurd krijgt
-          Je zet een foto van ontvangst bij aanvang in de groep
-          Na afloop zet je je recensie op 1 of meerdere van de volgende sites: Hebban/Bol/Standaard boekhandel/Goodreads met #boekvonnis
Is dit iets wat jij wil doen? Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar thrillerslezersblog@gmail.com met als titel: Stof – Joanne Carlton.

Ben je erbij? Dan word je zo snel mogelijk verwittigd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten