vrijdag 9 maart 2018

Leesclub De mol van Bart Debbaut

Daar overal de leesclubs de grond uit werden gestampt, besloten wij het eens een periode op een lager pitje te zetten. Maar nu komt Bart Debbaut met zijn nieuwe boek De mol genaamd en ik heb de schrijver hoog zitten, want geniet erg van zijn boeken. Ik vind het echt heel erg leuk om zijn nieuwe boek in onze leesclub te plaatsen.
Wij zijn op zoek naar nog 4 lezers die samen met mij het boek gaan lezen. Meldt je aan voor 15 maart.

Waar gaat het boek over (doe eens een gok):
Een prachtige locatie en spannende opdrachten: een groep van tien Vlamingen - waaronder één saboteur - maakt zich klaar voor het nieuwe seizoen van De Mol. Allen hebben ze slechts één doel voor ogen: de bedrieger onder hen ontmaskeren. Het avontuur lonkt!
Maar vlak na de aftrap van de opnames verdwijnt Mary-Ann, één van de kandidaten, spoorloos. Het productieteam tast in het duister, dit hadden ze niet gepland. Is er een verrader op de set of speelt de mol dubbelspel?

De voorwaarden:
1. Je kan het boek binnen 3 weken lezen en een review maken
2. Je wordt in een besloten facebookgroep geplaatst met alle deelnemers en beantwoordt daarin de gestelde vragen, zoals oa wat je verwacht voor het lezen. Je doet dus actief mee.
3. Je meldt je aan op Thrillerlezersblog@gmail.com o.v.v Leesclub en je vermeldt of je een fysiek of digitaal exemplaarwilt hebben.
Volgende week woensdagavond kies ik de deelnemers en zend de gegevens naar de utgeverij en wordt het boek zsm toegestuurd. Op 19 maart zullen we gaan starten.

1 opmerking: