maandag 3 februari 2020

Oproep leesclub Het dorp van Belinda Aebi

Aangezien 2020 nu alweer onderweg is en we het weer de hoogste tijd vinden gaan worden voor leesclubs, starten we februari met 4 leesclubs. De eerste wordt Het dorp van Belinda Aebi.
Aebi schreef al flink wat thrillers zoals Nepvlees, Blow-up, Comeback

Waar gaat het nieuwe boek over?
Eline Jehaes, een jonge journaliste, strandt met autopech in Koolbeke. Ze gaat op zoek naar hulp in dit geïsoleerde dorp aan de oevers van de Durme maar ontdekt dat ze er niet welkom is en dat er vreemde dingen gebeuren. Haar nieuwsgierigheid wordt geprikkeld wanneer ze merkt dat er een groep mensen woont met een uitzonderlijke, erfelijke aandoening.

Ze krijgt onderdak bij Sylvia, de uitbaatster van de herberg ‘De Koolputten.’ Wanneer het lichaam van een jonge, zwangere vrouw uit een beerput wordt gehaald, gaat Eline dieper in het verleden graven. Ze moet te weten komen wat er zich heeft afgespeeld en waarom er over het dorp een dichte sluier van geheimen hangt.

Klinkt het naar je zin of goesting en lijkt het je leuk om mee te draaien in een besloten facebookgroep? Belinda zal zelf ook plaatsnemen in de groep.

Onze voorwaarden:
-          Je kan het boek in maximaal drie weken uitlezen en binnen die tijd een recensie schrijven
-          Je doet actief mee in de lezersgroep en beantwoordt alle vragen in elk blok. Hierin komen vragen over de inhoud, de cover, enz. Tijdens die 3 weken verschijnen extra vragen die ook beantwoordt moeten worden.
-          Je kan binnen 3 dagen starten zodra je het boek toegestuurd krijgt. Uiterlijk 17 februari start je met lezen.
-          Je zet een foto van de cover bij aanvang in de groep en op jouw eigen tijdlijn. Mocht je twitter en insta hebben, dan ook graag daar. Met #leesclubthrillerlezers #Stil. Maak een bijzondere foto zoals met een gekke hond bijvoorbeeld en je ziet jouw foto terugkomen in het verslag.
-          Na afloop van de leesclub zet je je recensie op 1 of meerdere van de volgende sites: /Bol/Goodreads/Bruna/Hebban met #boekvonnis #thrillerlezers

Is dit iets wat jij wil doen? Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar thrillerlezersblog@gmail.com met als titel Leesclub Het dorp. Vertel ook of je ervaringen hebt met leesclubs en zo ja, waar. Dit is geen eis om mee te mogen doen. Ook willen wij graga weten of je al boeken kent van deze auteur. Tenslotte moet je nog even aangeven of je papier of digitaal leest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten