woensdag 8 februari 2017

Meedoen aan Niks?

Niks’ van Koen Gubbels is een verontrustende thriller over een man in een midlifecrisis en de sinistere wereld van de orgaanhandel. Na zijn scheiding raakt Nik aan lager wal. In korte tijd lijkt hij alles te verliezen; zijn vrouw, zijn huis en zijn bedrijf. Ook verbreekt zijn zoon alle contact. In een balorige impuls gaat hij in op een e-mailscam en komt in contact met een Chinese zakenman. Hopend op een nieuwe start reist Nik af naar China, waar hij terechtkomt in een duister spel van misleiding en persoonlijke afrekeningen. Hiermee begint een avontuur waarbij hij hulp krijgt uit onverwachte hoek. Koen Gubbels’ filmische stijl maakt ‘Niks’ onneerlegbaar. De zinderende spanning wordt afgewisseld met humor en momenten van verstilling. ‘Niks’ is het adembenemende verhaal over een man die alles kwijtraakt maar daardoor zichzelf terugvindt.

We hebben maandelijks een leesclub op Thrillerlezers.  Dit keer is Niks het gekozen boek .

Wil jij meedoen? Lees dan even de voorwaarden:


  • Je hebt de tijd om het boek binnen drie weken te lezen.
  • Je komt in een aparte groep op Facebook voor de looptijd van de leesclub.
  • Je vult de blokken in de Facebookgroep in en je maakt, zodra je het boek uit hebt, een recensie (daar kun je tips voor krijgen, geen probleem!). Na het afronden van de leesclub deel je je recensie op andere plekken als Bol.com/Bruna/Hebban etc. met vermelding dat je het boek las bij ons in de leesclub. Ook meld je de ontvangst van het boek op social media met #thrillerlezers


Kan jij voldoen aan de voorwaarden? Dan ben je van harte welkom bij de leesclub! Stuur een mail naar Thrillerlezersblog@gmail.com. Geef aan of je een digitaal of papieren exemplaar wil. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten