donderdag 8 november 2018

Oproep voor Boekvonnis met RÄV van Tjeerd Langstraat

Waar gaat het boek over?

Flarden van gruwelijke snuff movies vinden hun weg naar een groot online publiek. Ogenschijnlijk hebben de films niets met elkaar te maken, totdat blijkt dat de moorden religieus geïnspireerd zijn en bepaalde overeenkomsten vertonen.

Een internationaal team van rechercheurs probeert de sluwe, onbekende initiator van deze opzienbarende moorden op te sporen. Onkunde over het mysterieuze dark web, onwetendheid over de religieuze motieven en slechte communicatie zorgen voor een race tegen de klok.

‘Zou jij het ultieme offer brengen? Zou jij je zoon offeren?’

Komt de verlossing op tijd?


Wat zoeken wij?
*Vijf deelnemers  die van een wat hardere thriller houden en niet te veel (beter gezegd: geen) romantiek verwachten
*Mensen die echt durven zeggen wat zij van het boek vinden, ook al zal de auteur ook aanwezig zijn in de besloten facebookgroep waar wij het boek bespreken.
*Mensen die het boek binnen 3 weken kunnen uitlezen en binnen 4 weken de recensie af hebben.'
*Mensen die actief zijn in de besloten facebookgroep bij de items en regaeren op anderen

Lijkt het je wat? Meestal en slechts op 1 zeldzame keer na, is het vrij gezellig en bijzonder een boek te bespreken met elkaar. Meld je aan via Inkkroon@hotmail.com ovv RÄV en geef aan of je papier of digitaal wilt lezen.

2 opmerkingen:

  1. De post is al vijf dagen oud, dus ik zal er wel naast grijpen. Maar mocht er toch nog een lezer nodig zijn, meld ik me hiermee aan. Het thema belooft heel wat meer dan een “wat hardere thriller”, maar dat kan ik wel aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je nog mensen zoekt ik ben wel nieuwsgierig of hij zijn zoon gaat offeren?

    BeantwoordenVerwijderen