woensdag 15 juni 2016

Leesclub nummer 4 : De VT thrillerreeks van Melissa Skaye

Deze vierde leesclub is een andere leesclub dan onze gewone leesclubs. Lees dit dus goed door voor je jezelf enthousiast aanmeldt.
Je gaat drie boeken van de VT thrillerreeks lezen. Deze reeks is zo genoemd, omdat de boeken Virtuele Tango, Verboden Tranen en (waarschijnlijk) Verleden Tijd heten.
Deel 1 en deel 2 zijn in 2013 en 2014 verschenen. Deel 3 verschijnt oktober dit jaar.
Je ontvangt van deel 1 en deel 2 een epub. Van deel 3 mag je kiezen of je een papieren boek wilt of ook een epub.
Je bent dus verplicht om aan alle drie de clubs deel te nemen.
Ook neem je plaats in een aparte facebookgroep die aangemaakt wordt door 1 van de teamleden van Thrillerlezers. Je moet voor de duur van de leesclubs tijdelijk facebookvrienden zijn met de begeleider van de groep in verband met het toevoegen en de mogelijkheid een pb te kunnen sturen.
Tevens vul je gedurende het lezen een aantal blokken in, zoals Wat vind je van de cover, wat vind je van het boek tijdens het lezen, Stel een vraag aan de schrjver enz enz.
Na het lezen van elk deel maak je een recensie, die wij op het blog plaatsen en die jij op 1 van de volgende sites plaatst: Hebban/Bruna/Bol.com.

Dus durf jij het aan drie boeken te lezen? Voor elk boek heb je vier weken de tijd om het uit te lezen en jouw recensie te maken (je kan van ons een lijst met een aantal tips voor het schrijven van een recensie krijgen).

Wij willen 24 juni gaan starten met deel 1 Virtuele Tango.
Eind juli met Verboden Tranen
Daarna wachten wij op het verschijnen van deel 3 en de afsluiting van deze thrillerreeks.

Meld je aan op Thrillerlezersblog@gmail.com en geef een argument waarom jij graag wilt meedoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten