zondag 8 mei 2016

Leesclub Beschadigd van Ika Gerritsen VOL!

Onze tweede leesclub wordt ook opengesteld voor aanmelding. Het gaat bij deze tweede club om het boek Beschadigd van Ika Gerritsen.

Waar gaat Beschadigd over?


Op het eerste gezicht lijkt het leven van Kirsten geweldig. Wat echter niemand weet, is dat ze wordt geteisterd door nachtelijke paniekaanvallen, veroorzaakt door een traumatische gebeurtenis in haar jeugd. De enige die op de hoogte is van Kirstens angsten is haar vriend Mark, maar juist hij toont totaal geen begrip. Het doet Kirsten besluiten haar spullen te pakken en bij hem weg te gaan.

Dan krijgt Kirsten het nieuws dat haar oma Veronica onverwacht is overleden. Hoewel ze geen warme band hadden, biedt het haar wel de mogelijkheid om in het huis van haar oma te gaan wonen. Om de kosten te drukken, verhuurt ze een kamer aan de levenslustige Elise.

Kirsten en Elise vinden aanwijzingen die twijfels oproepen over de doodsoorzaak van Veronica. Was dit wel een ongeluk? Nieuwsgierig gaan de vrouwen op onderzoek uit. Daardoor komen niet alleen de spoken uit Kirstens verleden weer tot leven, maar brengen ze ook zichzelf in groot gevaar.


Als je je aanmeldt via de mail, willen wij graag van jou een motivatie waarom je mee wilt doen.
Ook stem je in met de afspraken die rondom de leesclub gelden:


  • Je gaat in de aparte facebookgroep die opgezet wordt voor de periode dat deze leesclub duurt.
  • Daar vul je alle gedeeltes in. Ook de kleine vragenlijst die bij het einde hoort.
  • Tevens bedenk je een vraag om aan de schrijfster te stellen.
  • Je maakt na afloop een eigen mening over het boek die je instuurt naar het blog, maar ook plaatst in de groep op facebook. Tevens bij Bol.com en/of Hebban of jouw eigen boekenblog.
  • Indien het om een of andere reden opeens niet mocht lukken aan de leesclub te beginnen, wees dan zo sportief een ander het boek te sturen. Dan kan een deelnemer die buiten de boot viel toch meedoen en hoort de schrijfster het aantal meningen wat van tevoren bedacht is.
Klinkt allemaal streng, maar laten we vooral niet vergeten dat dit erg leuk kan worden!

Geef je op via Thrillerlezersblog@gmail.com. Zet in de onderwerpregel: leesclub Ika Gerritsen


Geef aan of je papier of digitaal leest, beide is namelijk mogelijk. Er worden 8 papieren en 7 digitale exemplaren beschikbaar gesteld door de uitgeverij.


Wij horen graag van jullie. Opgeven kan tot 13 mei a.s.!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten