zondag 18 augustus 2019

Winactie met Hars van Ane Riel GESLOTEN

Vandaag een nieuwe winactie met een bijzondere Scandinavische thriller, namelijk Hars van Ane Riel. Ik hoor alleen maar positieve geluiden over dit boek. Je maakt nu kans om dit boek dit keer te winnen.

Waaar gaat Hars over?

Liv stierf toen ze nog maar zes jaar oud was. Tenminste, dat is wat iedereen denkt. Haar vader weet dat hij de enige is die ervoor kan zorgen dat zij veilig is. Dus verlaat hij op een avond zijn afgelegen huis om zijn boot de zee op te duwen en richting de rotsen te sturen, om nadien zijn dochter als vermist op te geven.
In het huis dat steeds voller wordt houdt Liv zich in een container verborgen. Zo hoeft zij nooit naar school. En zo blijft zij voor altijd bij haar ouders. Want haar moeder wordt alsmaar groter en komt het huis ook nooit meer uit en haar tweelingbroertje Carl is altijd dicht bij haar, alhoewel zij de enige is die hem kan zien…

Spannend, grimmig, verontrustend én liefdevol – Hars is een intense en unieke psychologische thriller die je bij de strot grijpt en niet meer loslaat.


"Liv Haarder en haar ouders maken de grootste kans op de titel fictieve disfunctionele familie van het jaar. Ze lijken een uitvinding van hedendaagse Gebroeders Grimm, en de plot, een verontrustend verhaal over bezittelijke liefde, is net zo luguber.'
The Guardian, Beste boeken van 2018

"Buitengewoon origineel. (…) Het boek deed me denken aan Stephen King op zijn best: huiveringwekkend als de pest, maar met medeleven voor elk personage, hoe misleidend ook.'
The Daily Telegraph ***** 

"Een van de uitzonderlijkste boeken die ik in tijden las. Uniek, meeslepend en prachtig geschreven.'
The Daily Express *****

Wat moet je doen voor Hars?
Onze recensent Annemarie schreef een prachtige recensie over dit boek. Deze kan je lezen door de link hier aan te klikken:
recensie Hars

Hier in schrijft Annemarie welke betekenis Hars voor haar kreeg bij het lezen van het boek. Stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Hars.
En wordt ook snel lid van onze leuke, gezellige en informatieve facebookgroep (aanmelden facebookgroep)

1 opmerking:

  1. Een gruwelijke betekenis die je niet meer uit je hoofd kunt zetten.

    BeantwoordenVerwijderen