vrijdag 4 januari 2019

Winactie 3 GESLOTEN

Waar gaat de nieuwe Aspe over?

In oktober 2017 verscheen De butlerknop, het veertigste boek in de reeks rond commissaris Van In. 'Het laatste', liet Pieter Aspe toen in diverse media verstaan. Ondertussen heeft Aspe samen met Marec zijn eigen uitgeverij en boekhandel uit de grond gestampt en begint hij op z'n 65ste met de energie van een twintiger aan een nieuw hoofdstuk in zijn rijkgevulde carrière. De meest gelauwerde en best verkochte thrillerschrijver van Vlaanderen aller tijden start met een nieuwe reeks.
Commissaris Van In blijft de protagonist, maar zijn situatie is totaal anders. Pieter Van In is met pensioen, zit duidelijk niet lekker in zijn vel en van Hannelore Martens, de kinderen en Guido Versavel is geen spoor.
Van In Episode 1 is de start van een nieuwe reeks die tien boeken zal omvatten. Wie de tien boeken verzamelt, zal aan het einde van de reeks de lange rode draad door het verhaal kunnen ontwarren. 


Je kan hem winnen. Hoe dan?

Vorig jaar en dat jaar daarvoor waren Jut en Jul op de Boekenbeurs Antwerpen. Op die van 2017 ontmoette Juul Aspe. Wat zag Aspe die dag branden? Ik help je door de link van het stukje hier te zetten: scrol even door onder de foto van Griet op de Beeck, anders moet je heeeeeel dat stuk lezen.

Stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Aspe

Boekenbeurs 2017


WINNAAR Stefanie uit Somme-Leuze

Geen opmerkingen:

Een reactie posten