vrijdag 4 januari 2019

Vandaag komt uit...

Op 4 januari komt Kind 39 uit van Ilaria Tuti

Commissaris Teresa Battaglia is buitengewoon getalenteerd, een vakvrouw die niet rust tot het ware verhaal achter de gruwelijke daden van de meest zieke criminele geesten naar boven komt. En het is ook een vrouw met issues: ze krijgt haar gewicht maar niet onder controle en ze lijkt steeds meer van haar geheugen te verliezen. 
Samen met haar jonge en onervaren collega Massimo stort Teresa zich op de zaak van het lijk in het bos met de uitgestoken ogen. Het blijkt niet het enige lijk... Waarom verminkt iemand op zo'n gruwelijke wijze de lichamen van zijn slachtoffers? Welke andere geheimen verbergt het ijzingwekkende decor van dreigende Alpen rondom het onheilspellende bergdorp?
Koop bij bol.comKind 39 kan zich meten met de beste Europese thrillers van dit moment: menselijk, gruwelijk en adembenemend spannend!
Kind 39 is een thriller. Maar het vertelt, door middel van mysterie en dood, over het leven. En stelt je de vraag: hoe belangrijk is het om liefde van je ouders te krijgen als je jong bent?’ – Vanity Fair

‘Een thriller die onder je huid kruipt. **** ’ – Marie Claire
Ilaria Tuti woont in Udine, een provincie in het noorden van ItaliĆ«. Ze studeerde economie en is naast schrijver ook schilder en illustrator. Met dit debuut behaalde Tuti reeds een groot succes, en voegt dit aanstormend Italiaans talent zich bij een rijtje met Luca D’Andrea, Pierre Lemaitre en Franck Thilliez.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten