zondag 31 december 2017

DANK JE WEL

Het laatste bericht van dit jaar is een groot dank je wel. 

Een dank je wel aan jullie ,onze leden op facebook die de groep tot het ongelofelijke aantal van dik over de 5000 lieten groeien. Ooit was 1000 al belachelijk veel en ook was aan het begin van 2017 het aantal van 5000 een belachelijk getal. Maar ze bestaan! Meer dan 5000 mensen die in een groep zitten die zich richt op het spannende boek.

Dank je wel aan de vele, bijna 2000 dagelijkse bezoekers van dit blog. Jullie maken het zinvol om zoveel werk in dit blog te blijven steken.

Dank je wel aan alle auteurs die altijd enthousiast meewerken aan oa een interview,en  die weten dat op Thrillerlezers een eerlijke mening verkondigd wordt. Roepend als iets heel goed is, maar ook als het niet zo best was.

Dank je wel aan alle uitgeverijen  die ons aan leesmateriaal hielpen en winacties mogelijk maakten.

Dank je wel aan onze columnisten: Jack Schlimazlnik, Esther Boek, Nico Baaijens en Tamara Haagmans. 

Maar ook een groot dank je wel aan de mensen die meehielpen aan recensies voor het blog. Twee Vlaamse dames maken regelmatig een stukje, dus Karin en Ann : super tof!

Lilian super dat je meeging naar Thrillerlezersblog!

En dan als laatste wil ik nog twee mensen bedanken:
Lydia voor al die jaren dat je al meehelpt en alle verjaardagen verzorgt op facebook. Honderden felicitaties zet zij online. Daarnaast ook nog recensies, maar vooral een vriendin geworden die altijd objectief en positief in dingen staat.
Renee, mijn nuchtere Fries! Al jaren medebeheerder en mijn eigen Sherlock Holmes. Laat zich nooit beinvloeden, maar zoekt zelf rustig alle zaken uit en vormt een eigen mening. Mijn klankbord bij twijfels! Nuchter kan zij mij de andere kant van dingen laten zien of juist bevestigen op de goede weg te zitten. Eind augustus een bom neerleggen onder de website van Thrillerlezers was een keuze waar ik maanden over nagedacht en veel getwijfeld heb. Het was een keuze om helemaal te gaan stoppen of weer met mijn geliefd blog verder te gaan en vooral weer lol terug te vinden na 12 hele maanden met veel tegenzin en irritatie aan het monster te moeten werken wat het geworden was. Een website die ik nooit mooi gevonden heb en stukken  waar ik vaak niet heel blij van werd. Het glipte door mijn vingers heen. Door vele gesprekken met oa Renee mijn Thrillerlezers weer in eigen handen genomen.

Toch wil ik bij deze ook Miriam, mijn medebeheerder voor een aantal jaar, bedanken voor al die jaren inzet. Hadden we maar nooit aan die website begonnen met al die mensen, heb ik dit jaar vaak gedacht. Eerlijk is eerlijk: de website die zij nu heeft is qua vormgeving prachtig.

Nu in rust en gezelligheid met een klein clubje zo te mogen werken belooft een mooi 2018.

Ink 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten