zondag 31 december 2017

Win een leuk tijdsverdrijf voor op je werk GESLOTEN

Vandaag de laatste dag van het jaar. Nog helemaal niet willen denken aan morgen de eerste werkdag? Misschien vrolijkt het denken aan weer werken met  deze winactie jou een beetje op. Wij mogen een exemplaar verloten van (My boss thinks) I'm working. 

Wat moet je doen?
1. Vertel ons wat jij af en toe doet om de dag door te komen als je echt geen zin in jouw werk hebt en stuur dat naar Thrillerlezersblog@gmail.com. Heel graag in de betreftregel: Werkboek
2. Een extra kansje maak je als je die bezigheid ook onder dit artikel op het blog zet.


Dit boek is er voor iedereen die zich wel eens verveelt op het werk, voor iedereen die stiekem kattenvideo's bekijkt tijdens de kantooruren en voor alle niet-zo-productieve medewerkers die wakker proberen te blijven tijdens saaie vergaderingen.Dagdroom over plaatsen waar je stiekem liever zou zijn, stalk je collega's op Facebook, noteer in dit boek wat je eigenlijk écht op die e-mail van je veeleisende baas wilt antwoorden of verzin samen met je collega's bijnamen voor elkaar.
USP 1

Dit en nog veel andere ideeën die ervoor zorgen dat jij heel druk bezig lijkt op het werk!- Boordevol manieren om de werkweek te overleven.- Met lege notitiepagina's waar je vliegensvlug naartoe kunt bladeren wanneer je baas over je schouder meekijkt.- Met ruimte voor een #workfie met je baas en een spelletje office bingo!WAARSCHUWING: Dit boek kan niet verantwoordelijk gesteld worden indien je ontslagen wordt!

USP 1



8 opmerkingen:

  1. Zoals iedereen overkomt het mij ook wel eens dat ik geen zin in mijn werk heb. En om dan iemand anders van zijn/haar werk te houden, wordt niet altijd op prijs gesteld.

    Ik heb daarom een file waarin ik verhaaltjes en gedichten schrijf. Het lijkt dan dat ik heel druk aan het werk ben, maar ondertussen.... ��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kopje thee halen en met iedereen die ik tegenkom een praatje maken

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Poëzie is mijn passie, ik dicht regelmatig en schrijf nieuwe ideëen op post-its als ik aan mijn bureau zit. Telkens ik een wedstrijd win, krijg ik reacties in het genre van “Oh, dat zou ik nooit kunnen!”. En dat stoort me een beetje, want werkelijk iedereen kan leren dichten! De ideale manier om je poëtische muze te wekken, is stiftgedichten maken. ‘Maken’, niet ‘schrijven’, want je hoeft geen letter neer te pennen. Neem gewoon een willekeurig boek (bv. een thriller :) of artikel in een krant of tijdschrift, en omcirkel de woorden die samen een nieuw gedicht vormen. Ben je niet tevreden met het resultaat, dan is het een goeie oefening geweest (bij mij lukt het ook niet altijd, hoor) + een handig hulpmiddel tegen een writer’s block. Staat het resultaat je wel aan, dan ga je met een zwarte stift over alle niet-aangeduide woorden. Het geeft een heerlijk gevoel van voldoening, om uit een massa zinnen je eigen gedicht te filteren. In een artistieke bui kun je er zelfs vrijblijvend een kunstzinnig pareltje van maken, met tekeningen en kleuren! Typ eens ‘black-out poetry (art)’ op Pinterest of bij Google, en voel de inspiratie opborrelen ;)

    Dit is mijn favoriete bezigheid tijdens mijn pauze, met een pen in de rechthand en links een kopje zoethoutthee.

    Zeker het proberen waard!

    Veel succes,

    Carlotta

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Online shoppen, op mijn bureaublad kladderen, rondje drinken doen, whatsappen en soms zelfs Netflix kijken...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Opschrijven wat ik de vorige dag heb gedaan als verhaaltje. En dat later in mijn dagboek bijwerk.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. dan ga ik scrollen op Pinterest op zoek naar positieve quotes om zo nieuwe energie te krijgen en nieuwe ideeën op te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Anneliese de Waal7 januari 2018 om 14:14

    Ik lees graag dan een thriller of ik kijk naar een spannende film.

    BeantwoordenVerwijderen