maandag 27 februari 2017

Nieuwe leesclub: De dagen van Anita Larkens


Er staat een nieuwe leesclub te trappelen en wel met het nieuwe boek van Anita larkens De Dagen. Iedereen kan zich aanmelden als je wel even goed de voorwaarden doorleest! Op 1 staat het punt dat je binnen drie weken het boek uit moet hebben en een recensie/review/mening geplaatst moet hebben. Op 2  dat je meedoet in de blokken in de apart gevormde facebookgroep. Het gaat dit keer om epubs.


Tijdens een voorjaarsnacht verdwijnen de kleuters Frida en Mees uit het huis van hun moeder. Beide ouders, Maud en Maarten, zijn de eerste verdachten. Hoewel de ex-geliefden al meer dan een jaar uit elkaar zijn, brengt het noodlot hen weer samen.
In de dagen en weken die volgen, wordt er met man en macht naar de kinderen gezocht. Vanaf het begin duiken de media bovenop het verhaal van de losbandige, jonge moeder die in het openbaar haar tranen niet toont. Maar waar moet je beginnen als het spoor al bij de voordeur eindigt?Je kan je aanmelden via Info@thrillerlezers.nl ,met reden waarom je juist aan deze leesclub mee zou willen doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten