zaterdag 22 oktober 2016

www.thrillerlezers.nl


Dit weekend beginnen wij aan de volgende stap in onze Thrillerlezersleven: van een blog stappen wij over op een website: www.thrillerlezers.nl.

Waarom? De belangrijkste reden is dat er met een website veel meer mogelijkheden zijn om zaken te plaatsen. Het blog werd steeds voller met labeltjes en voor ons zelf onoverzichtelijker. Miriam en ik hebben altijd plannen zat en er zullen ook op de website weer steeds nieuwe dingen gaan verschijnen.

De afgelopen tijd is er enorm hard gewerkt achter de schermen tussen al het werk van iedereen door en wij werden daardoor ook flink aan het denken gezet. Vinden wij het nog leuk? En wat zijn de leuke en misschien ook de minder leuke kanten?
Op de eerste vraag kunnen wij volmondig ja zeggen. Wij vinden het echt nog steeds enorm leuk om met alles rondom boeken bezig te zijn. En natuurlijk moet 'boeken' ingevuld worden met het woord 'thrillers'. Wij zijn al heel lang gek op het lezen van thrillers, maar door het blog is er een wereld voor ons open gegaan. Wij hebben al zoveel leuke dingen mogen doen en leuke mensen ontmoet. Een interview hier, een high tea daar, op stap met..: er zijn tientallen leuke herinneringen. En het allerleukste is dat er gewoon nog tientallen nieuwe herinneringen bij zullen gaan komen.
Of er minder leuke kanten aan zitten? Miriam en ik zijn allebei wel veeleisend en vinden dat er dagelijks dingen geplaatst moeten worden en soms is dat tussen werk en andere werkzaamheden wat lastig te plannen.
De komende tijd zal er nog aan de website gewerkt worden en de laatste puntjes op de i gezet worden. Die veeleisendheid van ons beiden zorgt er namelijk voor dat wij nooit helemaal tevreden zijn, dat we continue nieuwe dingen zien of bedenken, maar ja, wij hadden een deadline voor onszelf gezet en besloten ons daar aan te houden. 

Wat gaan wij in ieder geval doen de komende twaalf maanden: interviews, recensies, verhalen, columns, verslagen enzovoort enzovoort. Eigenlijk gewoon wat we altijd al deden en soms wat speciaals, zoals bij de start van de website een door Marja West geschreven zesdelige spin-off van haar boek Uitgeteld. Ook aan het eind van het jaar kunnen jullie een geweldig verhaal verwachten waar al druk aangeschreven wordt.
De nadruk bij ons zal altijd liggen op onze eigen Nederlandse schrijvers. Daarin onderscheiden wij ons van andere sites. Wij hebben te veel goede schrijvers in ons eigen land om die bekender te laten worden onder de liefhebbers van spannende boeken. Mensen die roepen dat ze nooit Nederlandse thrillers lezen, hebben dus nog nooit de goede schrijvers leren kennen. Wij hebben genoeg moois.

Wij wensen jullie veel leesplezier!

Ink & Miriam 

Met heel heel heel heel veel dank aan Denise Grimberg!

2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd dames met jullie site! Het kostte vast veel tijd en energie maar dan heb je ook wat he!

    BeantwoordenVerwijderen