zondag 4 september 2016

Verwacht in september (laatste deel)

De huismeester - Esther Vermeulen (verschijnt 26 september 2016)
Marit Johansen, privédetective en eigenaar van detectivebureau Bureau MaRiT op het Noordereiland in Rotterdam, geeft gehoor aan de noodkreet van Marc en Elsa Horn uit Barendrecht. De zoon van het echtpaar wordt al sinds het weekend vermist. Als vierentwintig uur later de politie wordt ingeschakeld, blijft ook het detectivebureau betrokken bij de opsporing van de achttienjarige jongen. 
Bij gebrek aan aanknopingspunten, ziet Marit zich gedwongen de hulp in te schakelen van iemand die een dubieuze rol in haar verleden heeft gespeeld. De situatie dreigt totaal uit de hand te lopen als de zoektocht naar twee jongens een geheel eigen leven gaat leiden. Als de emoties hoog oplopen, komt een mysterieuze dood in een ander daglicht te staan. Wie is de HuisMeester eigenlijk en welke rol speelt hij bij de verdwijning van Mat Horn? Uiteindelijk lijkt deze zaak ook zijn weerslag te hebben op het detectivebureau van Marit Johansen. 
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


Ben zo terug - Mary Kubica (verschijnt 27 september 2016)
Hoe je het ook probeert, aan je verleden ontkom je niet.
Een jonge vrouw verdwijnt spoorloos. Tussen haar bezittingenwordt een door haar geschreven brief gevonden met een zeer verontrustende inhoud. 
Ondertussen duikt in een havenstadje in Michigan een geheimzinnige
vrouw op...
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


De kasteelmoord - Ronny van Rompuy (verschijnt 6 september 2016)
In een verlaten bos wordt het lijk van een jonge vrouw aangetroffen. Na identificatie blijkt het om een prostituee uit Nevele te gaan. Wanneer uitkomt dat de vrouw een relatie had met dokter De Vlieger en diens echtgenote barones de Vosselaere kort nadien eveneens vermoord wordt, lijkt de zaak eenvoudig. Maar niets is minder waar. 
Kersvers hoofdinspecteur De Vuyst krijgt het onderzoek in handen en verzeilt zo in het Brusselse gok- en drugsmilieu. Hij is ervan overtuigd dat een mol in zijn team het onderzoek boycot... De humoristische en bij wijlen poëtische hoofdinspecteur De Vuyst neemt de lezer mee op sleeptouw.
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


Wereld zonder morgen - Jack Soren (verschijnt 27 september 2016)
Jonathan Hall en Lew Katchbrow waren van plan hun leven als internationale kunstrovers op te geven - als ze tenminste niet zo'n lege bankrekening hadden gehad. Dus wanneer ze benaderd worden door een schimmige organisatie die hen geld, bescherming en aanzien belooft in ruil voor hun diensten, aarzelen ze geen moment.
Ze komen echter terecht in een totale nachtmerrie...
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!
Gotcha! - Sterre Carron (verschijnt 28 september 2016)

nog geen omschrijving beschikbaar

Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!Geen opmerkingen:

Een reactie posten