zaterdag 3 september 2016

Verwacht in september (deel 4)

Toen het donker werd - Simone van der Vlugt (verschijnt 29 september 2016)
Menno lost gokschulden af voor zijn puberzoon en houdt dit verborgen voor zijn vrouw, Sascha, zonder de gevolgen te kunnen overzien. Sascha voelt haar familie van zich vervreemden en begint een affaire. Daar komt echter een abrupt einde aan als ze na een ongeluk blind wordt. Menno vermoedt dat het een aanslag was maar verzwijgt dit. Om het web van leugens en bedrog te ontrafelen laat Sascha niet merken dat haar zicht langzaam terugkeert. Wie kan ze vertrouwen in haar mistige wereld? 
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!
Later als ik dood ben - Ilse Ruijters (verschijnt 29 september 2016)
Elin denkt alles te hebben. Een leuke vent, fijne ouders, een vaste baan. Maar dan ontdekt ze dat haar verleden één grote kluwen leugens is. Wie zijn haar echte ouders? En wie is zijzelf eigenlijk? Er is maar één plek waar ze deze antwoorden kan vinden: in het criminele circuit. Ze zegt haar vertrouwde leven op, accepteert een baan in een tbs-kliniek en ontdekt veel te snel dat aan elk antwoord een prijskaartje hangt.
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


 


Kwijt - Anja Feliers (verschijnt 23 september 2016)

Ondanks het vroege verlies van haar moeder heeft Sylvie het helemaal gemaakt: niet alleen is ze nog altijd een succesvol model, ze is ook host van een populaire talkshow op de radio. Tot een anoniem telefoontje van een luisteraar al het verdriet van de dood van haar moeder weer naar boven haalt. Vooral als blijkt dat niets is wat het lijkt te zijn. Psychologe Kathleen Verlinden probeert Sylvie zo goed mogelijk bij te staan, maar blijft ondertussen zelf nauwelijks overeind door de moeilijke keuzes waar ze voor staat. 
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!

Baby doll - Hollie Overton (verschijnt 23 september 2016)
Lily werd acht jaar gevangengehouden in een donkere kelder. Ze groeide daar op van tiener tot volwassen vrouw - en werd er zelfs moeder. Haar dochtertje Sky is nooit vrij geweest. Maar op een dag sluit hun ontvoerder de deur niet goed af...
Dit is wat er daarna gebeurde - met haar tweelingzus, met haar moeder, haar dochter en haar ontvoerder.
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!

Orphan X - Gregg Hurwitz (verschijnt 27 september 2016)
Hij is een mythische figuur, een man wiens naam alleen maar wordt gefluisterd. De Nowhere Man. Er wordt beweerd dat hij alles zal doen om je te beschermen als je om zijn hulp vraagt en dat hij nooit faalt. Maar de Nowhere Man is geen sprookje, hij bestaat echt…
Evan Smoak zet zijn aanzienlijke persoonlijke vaardigheden en middelen in om hen te helpen die zich tot niemand anders kunnen wenden. Als kind werd hij geselecteerd voor het Orphan-project, een officieel niet-bestaand trainingsprogramma binnen de geheime dienst. De Orphans werden opgeleid tot de beste sluipmoordenaars ter wereld en de allerbeste onder hen was Orphan X: Evan Smoak. Maar op een dag verdween Evan in het niets.Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten