zondag 4 september 2016

Nieuw: Vermist van Helen Vreeswijk

Op 7 september verschijnt Vermist, een nieuw avonturenverhaal van geliefd YA-thrillerauteur Helen Vreeswijk. Net als bij haar eerdere misdaadverhalen haalde de oud-rechercheur haar inspiratie uit gebeurtenissen die zij en haar oud-collega’s zelf meemaakten – al speelt haar nieuwste roman niet in Nederland, maar in de Filippijnen. In Vermist zet Helen Vreeswijk dit keer niet alleen jongeren aan het denken over de gevolgen van hun eigen acties, maar ook over de verschillen en overeenkomsten van onze samenleving en die van anderen.

Anouk gaat samen met vier studiegenoten op stage naar een tropisch, Filipijns eiland. Een prachtige kans om met zeeschildpadden te zwemmen, te relaxen op een idyllisch strandje en te genieten van ijskoude cocktails.
Maar dan ontvoeren meedogenloze vrouwenhandelaren hen diep de jungle in. Daar komen ze bij een inheemse stam terecht. Wat moet die met de jongeren uit de Nieuwe Wereld? Gaat het Anouk en haar vrienden ooit nog lukken om naar het regenachtige en heerlijk saaie Nederland terug te keren?

Helen Vreeswijk werkte jarenlang bij de recherche. Haar ervaringen gaven haar inspiratie voor spannende en meeslepende verhalen. Inmiddels zijn al ruim 300.000 exemplaren van haar boeken verkocht en zijn meerdere titels vertaald. www.helenvreeswijk.nl


3 opmerkingen:

  1. wanneer komt deel 2 uit???? Super

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze is helaas 31 oktober overleden, het 2e deel zal nooit uitkomen...

    BeantwoordenVerwijderen