dinsdag 12 januari 2016

De tweede leesweek van Karin

Hola allemaal!
En dan denk je na de feestdagen en de vakantie het normale ritme op te gaan pakken? De natuur dacht er anders over. Drie dagen lang lag het gewone leven even stil in ons Drentse dorp want we hadden te maken met extreme ijzel.
Hoe bizar en bijzonder. Kinderen al schaatsend door het hele dorp, winkels en scholen dicht en zelfs Ansar uitlaten bleek nog een hele onderneming. Het gaf schitterende plaatjes en belevenissen die we niet zullen vergeten!
Ondanks het genieten van dit alles, ik kan er nog met mijn verstand niet bij, was na 3 dagen het ook meer dan fijn er weer gewoon op uit te kunnen en Ansar en de paarden weer te zien genieten van de herwonnen bewegingsvrijheid.
Lees, de viervoeters waren zo gek als een deur weer te kunnen knallen. Waar ’s nachts nog met een hels kabaal het ijs van de daken schoof gingen we op dag 4 van dik onder nul naar een kleine plus tien met een zonnetje!
Maar het gaf ook extra leestijd en daar gaat dit tenslotte over :-D
Souvenir van Marcella Kleine lag al een tijdje klaar en wat heb ik genoten! Prachtig verhaal, prachtige schrijfstijl wat een feestje om te lezen. Voor het blog las ik vervolgens Het meisje in de rode jas van Kate Hamer. Recensie volgt maar wat een bijzonder boek waarvan ik steeds meer onder de indruk raakte. Dit is zo’n boek waarvan ik denk: je vindt het fantastisch of je vindt het maar niks.
Ik ben nu Onder water van Linda Jansen aan het lezen. Geen thriller maar wat een meer dan welkome afwisseling. Ik ga richting de helft en geniet!
Aanstaande zaterdag staat onze Nieuwjaarsborrel van Thrillerlezers gepland. Ik verheug me er nu al op en kan niet wachten iedereen te zien onder het genot van een hapje en een drankje in het gezellige Breda.
Een ieder natuurlijk weer een fijne week toegewenst met vooral veel leesplezier en tot volgende weekkk.

Karin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten