zaterdag 23 mei 2015

Gouden Stropboeken...nu nog leestijd

Kijk ze mooi op een stapeltje aan mijn leestafel liggen... 
De vijf genomineerden voor de Gouden strop.

Ik zou ze wel eens voor de uitreiking gaan lezen. Maar een niet zo heel erg goed boek buiten deze stapel zorgde voor oponthoud. Als ik een boek niet zo leuk vind, stel ik het lezen erg uit of leg het elke keer weg na een paar bladzijden lezen. 
Dan wordt de stapel slecht lager...
Donderdagavond is het hele team van Thrillerlezers erbij op de Avond van het Spannende boek en zullen er vast weer wat leuke verslagen met veel foto's opduiken de dagen daarna. Ik vind het echt het tofste feestje op thrillerboekengebied. Maakt het mij bij andere boekenprijzen niet veel uit of Pietje of Truuske wint, bij deze vind ik het spannend wie het gaat winnen.
Het spannendste onderdeel is die avond echter de uitreiking voor het beste debuut. Er zit tussen de drie kanshebbers iemand die ik het zo ontzettend gun. Ik ga zo enorm klappen en juichen als die naam wordt genoemd. Aan de foto's volgende week kunnen jullie dan wel raden om wie het ging. 

Gunnen jullie het nog iemand? Ik heb het idee dat de Gouden strop niet zo heel erg leeft onder gewone lezers....

1 opmerking:

  1. Ik heb geen van dit stapeltje gelezen das erg.. nu hoor ik Lind Jansma vaak over Jo Claes dus daar ben ik erg benieuwd naar. ik ben heel benieuwd donderdag we gaan het beleven .

    BeantwoordenVerwijderen