woensdag 15 mei 2019

Een avond met Toni Coppers

Zalige avond gehad 9 mei bij de boekvoorstelling: Het vergeten meisje van Toni Coppers.

Hierbij het verslagje en sfeerbeelden. Veel plezier. en Toni Coppers: het was een avond die ik nog lang ga koesteren! Bedankt!

Jeeh je meent het niet… Mijn naam is getrokken… ik mag naar de boekvoorstelling van de nieuwste van mijn favoriet aller tijden: Toni Coppers. Ik ben zo blij als wat. Heb toch wel een vreugdedansje gedaan .
Woensdag kan ik het niet meer zwijgen en plaats een berichtje op de fb pagina van thrillerlezers!. Ik krijg promt toch een berichtje van Inki zeker met de vraag om een verslagje van de avond online te zetten. Dus dat doen we dan he. Wie kan Inki iets weigeren?

Donderdag 9/5/2019: eindelijk is het zover.
Toni heeft een nieuwe Liese Meerhout klaar en ik mag naar de boekvoorstelling gaan in het mooie Sint-Truiden. 
Vanuit het Leuvense is het toch een 3 kwartier rijden maar dat heb ik er graag voor over. Een van mijn beste vriendinnen gaat mee. Fijn!
 We spreken af op de Carpoolparking in Aarschot en vertrekken naar Sint-Truiden. Gietende regen onderweg, maar dat kan de fun niet blussen. In Sint-Truiden aangekomen werd het cultureel Centrum snel gevonden. Auto werd geparkeerd en wij naar binnen in de foyer. Na 10 min mochten we al de zaal binnen. Jan Hautekiet (voor de belgen bekent van Studio Brussel) begon op zijn piano te spelen. Rick de Leeuw zong enkele toepasselijke songs. Alles werd aan elkaar gepraat door Stijn Meuris (Noordkaap). Iedereen was vol lof over Toni. Ereburger van Sint – Truiden, al vond ik dat de burgemeester eerst wel eens enkele boeken had mogen lezen zodat ze wist waarover ze praatte.Ook de gouverneur van Limburg kwam aan de beurt. Dan was het een interview met Toni zelf… Dit boek is samen met zijn vrouw Annick geschreven en de prachtige foto op de cover is zijn oudste dochter Ella. Dan volgde er een super interessant interview met de traumapsycholoog en psychotraumatherapeut Erik de Soir, die Toni geholpen heeft met het boek en die tevens ook een prominente rol erin gekregen heeft

Na afronding, bedankjes en bloemen was het dan tijd voor de receptie. Het boek werd ook reeds te koop aangeboden en Toni zat klaar om te signeren. Voor mij en vele andere het hoogtepunt van de avond. Weer een boek van Toni met handtekening voor mijn collectie. Blij blij blij….

Na een leuke babbel (met een mond vol hapjes…) vertrokken we blij en voldaan huiswaarts. Nu ligt het boek naast me te smachten om gelezen te worden… maar ja… Dat verslagje voor Thrillerlezers! moest eerst af.



Toni een dikke dikke merci dat ik erbij mocht zijn… een dikke mercie voor de fijne avond, de leuke babbel en tot binnenkort!

Door Karen Hertogs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten