woensdag 12 februari 2020

Win Labyrint van Esther Verhoef

In Labyrint – de verhalen laat Esther Verhoef de lezer met dertien spannende, verrassende en meeslepende verhalen alle hoeken van het thrillergenre zien.

In Labyrint – de verhalen komt alles van Nederlands succesvolste schrijfster Esther Verhoef samen. In dertien spannende, verrassende en meeslepende verhalen laat zij de lezer alle hoeken van het thrillergenre zien. Verhoef betreedt nieuwe paden met het mysterieuze "Labyrint', waarin hoofdpersoon Hanna in een obscure onderwereld terechtkomt. "Vuile handen' zoomt in op een eenzame tuinierster met een sinister geheim, en in de "Dodemansrit' van failliet verklaarde ondernemer Aad blijft de spanning tot op het allerlaatst om te snijden.

In het voorjaar van dit jaar verschijnt er op Videoland een serie gebaseerd op een ander boek van Esther Verhoef. Welk boek is dat? Stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Esther Verhoef.

Je bent vast al lid van de langstlopende boekengroep rondom spannende boeken, maar wordt anders nog even lid via deze link:

Facebook Thrillerlezers!


1 opmerking: