vrijdag 8 november 2019

Oproep Leesclub Stil


Eva Burgers komt met haar eerste thriller voor volwassenen. Haar vorige jeugdthriller is net op de longlist van de Jonge Jury gekomen. Kan zij net zo goed een boek voor volwassenen schrijven? Wij willen dat gaan zien in onze nieuwe leesclub.

Waar gaat Stil over?

Eva Burgers put rijkelijk uit haar eigen ervaring als rechercheur waardoor ze met deze eigentijdse misdaadserie voor volwassenen het politiegenre een nieuw fris leven inblaast.

Wanneer rechercheur Robin Escher op haar werk bij de Amsterdamse politie in vertrouwen vertelt dat ze de sfeer op de afdeling soms als seksistisch ervaart, wordt haar dat niet in dank afgenomen. Als ze kort daarna ook nog het vermoeden heeft dat haar chef gevoelige informatie lekt aan criminelen, gaat ze op onderzoek uit.
Pas als Robin ontdekt dat haar verslagen op onverklaarbare wijze beginnen zoek te raken, beseft ze dat ze op haar tellen moet gaan passen. Ze zoekt steun bij haar maatje Storm, maar als ze ook hem niet meer helemaal kan peilen, neemt ze een drastische beslissing.


Is dit een boek dat jou wel ligt en vind je het leuk om er in een besloten Facebook-groep over dit boek te praten? Dan is dit jouw kans om deel te nemen.

LET OP: we zoeken 5 deelnemers die digitaal lezen!

Onze voorwaarden:
-          Je kan het boek in maximaal drie weken uitlezen en binnen die tijd een recensie schrijven
-          Je doet actief mee in de lezersgroep en beantwoordt alle vragen in elk blok. Hierin komen vragen over de inhoud, de cover, enz. Tijdens die 3 weken verschijnen extra vragen die ook beantwoordt moeten worden.
-          Je kan binnen 3 dagen starten zodra je het boek toegestuurd krijgt
-          Je zet een foto van de cover bij aanvang in de groep en op jouw eigen tijdlijn. Mocht je twitter en insta hebben, dan ook graag daar. Met #leesclubthrillerlezers #Stil. Maak een bijzondere foto zoals met een gekke hond bijvoorbeeld en je ziet jouw foto terugkomen in het verslag.
-          Na afloop van de leesclub zet je je recensie op 1 of meerdere van de volgende sites: /Bol/Goodreads/Bruna/Hebban met #boekvonnis

Is dit iets wat jij wil doen? Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar thrillerlezersblog@gmail.com met als titel Leesclub Eva Burgers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten