maandag 26 augustus 2019

Boekvonnis Mack Dime over de omslag

De leesclub van Mack Dime Het verhaal van Lady Charlamane is van start.

Wat vinden de deelnemers van de cover?

Jacqueline 
Het vrouwengezicht met daarin afbeeldingen van gebouwen en een rennende man vind ik prachtig. Ook de kleuren van het gezicht en de kleur om het gezicht heen zijn goed op elkaar afgestemd, waarin de titel goed is verwerkt. Een boek dat ik in de winkel zeker op zou pakken.

Claudia
 Er gebeurt veel op de cover, dat maakt het voor mij interessant 😊.
Ook de kleuren zijn erg goed gekozen. Erg mooie cover, ik zou dit boek ook zeker oppakken in de winkel

Joyce 
 Het boek zou mij in de boekwinkel opvallen door de mooie cover. Kleurrijk en een dubbel beeld (het silhouet van de vrouw en de rennende man). 

Petra 
 Vind het een hele mooie cover, zoals gezegd, er is veel in te zien! Rennende man over straat en een dame met knot. Mooi kleur gebruik. Doet mij ook aan andere boeken denken. “Het meisje en de nacht” van Guillaume Musso is ook een gezicht met ander plaatje erin, maar niet deze opvallende kleuren.
Op cover van “Duizend stukjes van jou” van Claudia Gray wel deze kleuren, maar dan net andersom van beneden naar boven...
Als ik dit boek in de boekwinkel zou zien liggen zou ik ‘m zeker oppakken om de achterkant te lezen!


Inge
 Als ik dit boek in de winkel zou liggen zou ik het meteen oppakken. De voorkant ziet er uit als een heel spannend boek. In combinatie met de titel is dit een boek die ik meteen mee zou nemen en zou lezen. Door de vrouw op de cover en de wegrennende man, zou ik willen weten wat er aan de hand is en hoe het zou aflopen.

Hilona 
 Deze cover spreekt mij zeker aan en zou mij uitnodigen om het boek op te pakken en verder te bekijken. Ik vind het kleurgebruik fijn, een mooie en toch spannende achtergrond, het vrouwengezicht waarin je een kijkje in het verhaal krijgt en ik vind de letterkeuze van de titel ook erg pakkend.


Wilma 
Het is opvallende cover, zeker een boek om op te pakken in de winkel. Vind de kleuren erg mooi. Als ik de achterkant lees actie met humor, tja dat lijkt de cover ook wel wat uit te stralen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten