woensdag 8 mei 2019

Boekvoorstelling Amla

Eindelijk was het dan zover, Sterre Carron mocht op 6 mei haar nieuwste boek Amla voorstellen.

 We werden allemaal gezellig ontvangen  op de bovenverdieping van Café den Draak te Antwerpen, met een glaasje cava of iets fris.

Sterre en Witsand uitgevers openden de avond met het voorstellen van Lode Tooten, blijkbaar een zeer bijzondere vriend van Sterre, aangezien zij samen alle mogelijke scenario’s doorlopen die kunnen gebruikt worden. Hijzelf is echter muzikant, en verklapte al dat muziek een element in Alma zal spelen.

De fans van Sterre weten dat zij geregeld personages gebruikt, waarvan ze de persoon echt kent. De uitverkorene is ditmaal Cindy, een oprechte fan, die na de voorstelling onmiddellijk aan het boek begon, aangezien ze zelf niet weet welke rol ze heeft toebedeeld gekregen, (hopelijk geen moordenaar zei ze zelf)

Er is ons ook toevertrouwd, dat Sterre dit jaar niet op de boekenbeurs aanwezig zal zijn. Maar ze maakt dit ruimschoots goed met een fan weekend. Noteer alvast in jullie agenda’s, 12 en 13 oktober zal een weekend worden dat volledig aan de fans wordt besteed, hapjes, drankjes, evenementen, een signeermarathon, kortom de fans zullen niets tekortkomen. Dit alles zou doorgaan in ’T Werkhuys te Borgerhout en verdere info zal hier zeker nog op volgen.


Aan alle leuke dingen komt een einde, en zo sloten wij af met een praatje met de ongelooflijke lieftallige Sterre, en lieten één voor één ons boek signeren.

Kristel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten