woensdag 24 april 2019

OPROEP LEESCLUB!

Wat doe je als de toekomst ineens voor je deur staat? Wat doe je als je huis ineens ontploft? Als je van het ene op het andere moment in een nieuwe wereld belandt? Als je de mogelijkheid krijgt fantastische dingen te leren, maar niemand je de waarheid vertelt over wie je bent en wat je allemaal kan? Rémi heeft genoeg van raadsels, halve verklaringen en slappe excuses. Hij gaat op zoek naar wie hij is. En waarom.

Rémi voelt zich al zijn hele leven anders dan anderen. Zijn ouders verbergen iets voor hem, maar hij kan er niet achter komen wat. Rémi wil weten wie hij is en gaat op zoek naar zijn ware identiteit. Maar net als hij op het punt staat antwoorden te vinden, is er die knal. Zijn huis ontploft. Rémi kan niet anders dan de hand grijpen die hem vanuit de duisternis wordt toegestoken.

Hij komt terecht in het mysterieuze Creodroom, een instituut waar de wetenschap haar tijd ver vooruit is. Techniek voelt aan als magie. Robots lijken verbazingwekkend veel op mensen. Alles waar de tiener ooit over droomde, is hier werkelijkheid. Rémi wordt overrompeld door fantastische technologie en hij ontmoet jongeren die vrienden voor het leven worden. Voor het eerst voelt hij zich thuis.

Tot zijn verleden hem weer inhaalt en Rémi beseft dat hij nog steeds in groot gevaar is.

 Lees je graag ook wel eens een Young adult? Wij gaan in mei een leesclub met dit boek draaien. We zoeken ongeveer 7 lezers die enthousiast mee willen doen in een besloten groep op facebook. Er gelden wel een aantal voorwaarden:

* Je kan het boek in twee weken uit lezen. 
* Je doet actief mee in de lezersgroep en beantwoordt de vragen in de blokken uitgebreid (het zijn ongeveer 8 vragen, zoals bijvoorbeeld wat vind je van de cover).
* Zodra je het boek ontvangt begin je zsm, maar in ieder geval binnen drie dagen.
* Als je ingeloot bent, beantwoordt je de eerste twee vragen al voor je start.
* Je reageert op de andere lezers in je groep

Dit klinkt misschien allemaal wat streng, maar het is vooral ook erg leuk.
Meedoen?
Meldt je aan via Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Upgrade

1 opmerking: