woensdag 24 april 2019

Win De trip van Nathalie Pagie GESLOTEN

Nathalie Pagie schrijft heel wat af en er is alweer een nieuwe Tara en Diego.

Waar gaat het boek over?

Journalisten Tara Linders en Diego Martinez zijn op Hawaï voor de tv-opnames van het extreme adventure-programma De Trip. Tara doet verslag voor dagblad De Dageraad en Diego werkt er als redacteur. Als een van de kandidaten gewond uitvalt, grijpt Diego zijn kans en springt in. Terwijl hij zich aan de levensgevaarlijke challenges waagt, komt Tara op het spoor van een commune, met aan het hoofd de excentrieke Cassandra. De communeleden zijn volledig in de ban van deze vrouw en als zij meer lijkt te weten over Tara's pijnlijke verleden, wordt ook Tara's nieuwsgierigheid gewekt.

Plots dreigt de Mauna Loa-vulkaan, de grootste ter wereld, eerder tot uitbarsting te komen dan werd voorspeld en moet iedereen het eiland verlaten. Maar juist dan wordt een van de communeleden dood aangetroffen en blijkt Cassandra spoorloos. Wat heeft zij te verbergen? Tara en Diego blijven op het eiland om in een race tegen de klok en met gevaar voor eigen leven de waarheid te achterhalen.


We mogen twee boeken weggeven en de vraag die je moet beantwoorden is:
Waar in Nederland speelt het eerste boek van Nathalie zich af?
Stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Nathalie Pagie

En als je het nog niet bent, wordt dan ook nog even lid van Thrillerlezers! Die met het uitroepteken en de besloten facebookgroep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten