woensdag 6 februari 2019

Win een epub van Uitgebroed GESLOTEN

Vanaf deze week is Uitgebroed van Pat Craenbroek eindelijk ook als e-book in alle online winkels te koop! Voor maar 7,95 euro kan je meteen in dit ongewone thrillerdebuut duiken. Maar ...je kan het ook deze week winnen bij ons. De digitale versie dus!
Uitgebroed is een boek wat vorig jaar rondzong op social media. 

Wat zegt de achterflap van Uitgebroed:
Verteerd door pijn en verdriet besluit Lilith van Winckel om zichzelf voor een aankomende trein te gooien. Er wordt om haar getreurd, maar niemand in haar omgeving is echt verbaasd. Nadien gaat het leven voor haar familie en vrienden verder. Al snel blijkt dat er meer aan de hand is en dat de vrouw de maanden voor haar dood een plan met verstrekkende gevolgen heeft uitgebroed. 
Hoewel verraad, moord en wraak de voornaamste ingrediënten zijn van deze pageturner, heeft het verhaal meerdere lagen. De verrassende wendingen en bij momenten pijnlijk mooie beschrijvingen maken van dit boek een aangrijpende thriller die nét even anders is dan we gewend zijn. 

Oke, wat moet je doen?
Bij ons geen verplichting lid te moeten zijn. We vinden het al leuk dat je ons blog bezoekt. 
Maar wel willen we weten welk bijzonder beroep Pat had voor ze ging schrijven. Stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Uitgebroed.
De actie loopt tm 10 februari (zondag dus).

Winnaar: Karen Mazurel

3 opmerkingen: