woensdag 7 november 2018

Win Twee soorten waarheid GESLOTEN

Er kwam deze week weer een nieuwe Harry Bosch uit. En dan weten de fans genoeg.

Waar gaat deze Twee soorten waarheid over?

Als er iets is waar Harry Bosch niet tegen kan, is het een onopgeloste zaak. Daarom werkt hij als vrijwilliger aan oude zaken van de politie in San Fernando. Wanneer hij hoort over de moord op een jonge apotheker, twijfelt hij geen moment. Samen met een team van drie detectives onderzoekt hij het bewijsmateriaal en dringt hij door tot de duistere -wereld van medicijnmisbruik.

In de tussentijd beweert een moordenaar die jaren geleden door Bosch achter de tralies is gestopt, dat hij onterecht is -veroordeeld. Bosch' afscheid bij de politie ging niet van harte, dus steun van zijn oud-collega's hoeft hij niet te verwachten. De twee zaken lijken compleet verschillend, maar niets blijkt minder waar. Langzaam begint Bosch te beseffen dat er twee soorten waarheid zijn: de soort die je bevrijdt, en de soort die je eenzaam achterlaat in de duisternis…Klinkt het goed? Dan kan je mee doen aan deze verloting van dit boek. Wat te doen dit keer? Als echte thrillerlezer ben je natuurlijk allang lid van de grootste facebookgroep over thrillers met meer dan 5600 leden.
Maar weet jij als thrillerlezer eigenlijk wie Harry Bosch is? Stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Harry

1 opmerking: