woensdag 10 oktober 2018

Tamara las Real Crime 2


Oh, wat was ik weer blij toen dit magazine op de deurmat plofte. Net als voorgaande nummer is ook deze weer gevuld met moord, doodslag en andere gruwelijkheden!
De cover is wederom weer mooi stevig en geeft je een indruk van wat je inwendig kan verwachten.  De opstelling/ indeling is ook hetzelfde. Persoonlijk vind ik dat erg fijn om te lezen maar ook de herkenning is fijn.

Het mooiste stuk ( of juist het meest gruwelijke) wat mij heeft weten te raken is het stuk “de Welpenkiller”. Hierbij heb ik toch regelmatig het magazine moeten dichtslaan om het even los te laten. In het kort gaat het over een scoutingleider die zijn welpen het meest gruwelijke, onmenselijke dingen heeft aangedaan. Hoe kan iemand zo ziek zijn om jonge kinderen zó te martelen, te doden en te verminken. Ik kan er met mijn hoofd niet bij... ( gelukkig maar). Ook hierbij is gebruik gemaakt van foto's. Foto's van de daadwerkelijke moorden, dus geen reconstructie. 1 foto in het bijzonder heeft mij echt weten te raken. Zo erg zelfs dat ik de tranen in mijn ogen had. Dat is de foto van een jongetje dat d.m.v. touwen wordt uitgerekt.

Het gehele magazine staat weer vol met echte foto's. Van de persoon zelf, maar ook van de slachtoffers. Dat maakt het ,voor mij, juist aantrekkelijk. ( Nu klink ik wel een beetje heel creepy zo.. Even vooropgesteld dat ik een doodnormale vrouw ben, geen enge gedachtes heb of onwettelijke dingen heb gedaan. Wel heb ik een sterke fascinatie voor moordenaars. Maar dan vooral over hoe hun denken en wat ze hebben bewogen zoiets onmenselijks te kunnen doen. )

Ook hier begin je weer met korte stukjes . “In beeld” wordt dat genoemd. Daarbij krijg je levensgrote foto's te zien van een onthoofding, een guillotine, Bill Cosby en nog meer..
Hierna krijg je een behoorlijk lang stuk van Charles Manson ( de moorddadige sekteleider). Hier wordt duidelijk in beschreven hoe deze man te werk ging en vooral hoe hij andere aan het werk zette.

Het minste stuk vond ik het stuk over de gangsters. ( Niet dat het een slecht stuk was, absoluut niet! Maar dat is niet echt iets wat mijn interesseert) Die heb ik ook vluchtig gelezen.

Joey, haar zoon begint er al vroeg aan
Als ik alle onderwerpen zou bespreken, ben ik niet alleen nog wel even bezig, maar ik denk dat je je gewoon moet laten “verrassen” door de veelzijdigheid van dit blad. Ook kan ik je dit blad niet ( ik herhaal NIET!!!!) aanraden als je een zwakke maag hebt . De foto's op zich zijn al gruwelijk genoeg, laat staan dat je het verhaal erbij moet lezen. Maar voor de moordlustige lezers onder ons, zal dit blad je zeker niet teleur stellen! Ik ben heel blij dat ik een abonnement heb genomen op dit blad en ik hoop dat er nog vele nummers mogen volgen!
Ook bij deze uitgave adviseer ik iedereen om gewoon lekker rustig te gaan lezen. Dat verdient dit blad echt! Maar dat zal je wel merken als je het in de supermarkt vluchtig doorbladert. Hier ben je echt wel een hele avond zoet mee en je kan het blad ook rustig herlezen. Vervelend doet het mij in ieder geval niet! Enjoy voor alle lezers en voor de twijfelaars..... Give it a shot ;)

Ik kijk nu al uit naar het nummer van 27 november!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten