woensdag 8 augustus 2018

Doe je mee met Boekvonnis, onze leesclub, van Schaduwen?


Het werd eens tijd voor een nieuwe Boekvonnis en dit keer gaan we het boek Schaduwen van Yvonne Franssen lezen en bespreken. Het boek kwam deze week uit.
Je kan je aanmelden en aangeven of je graag digitaal of van papier lees. We houden het bij maximaal 5 deelnemers.

Meedoeneisen:
1. Je leest het boek binnen 3 weken. We starten week 33.
2. Je doet actief mee in de aparte facebookgroep waar je antwoorden geeft op vijf vragen.
3. In die 3 weken maak je een review van het boek. Daarbij kan je hulp krijgen als je het nog nooit deed en het lastig vindt.

Lijkt het je iets? Dan kan je je aanmelden op Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Schaduwen

Hieronder heb je een boekomschrijving van Schaduwen:

Ellen Groenenboom wordt als veertienjarig meisje door een onbekende man verkracht. Als volwassen vrouw leidt ze samen met haar drie honden een teruggetrokken bestaan op een oude boerderij, weg van de bewoonde wereld.

Als ze op een dag een anonieme dreigmail ontvangt, concludeert ze dat er sprake moet zijn van spam. Maar dan volgen er meer dreigmailtjes, en wordt een van haar honden tijdens een boswandeling door een wildvreemde doodgeschoten.

Als deze vreemdeling enkele dagen later zelf vermist blijkt te zijn, wordt Ellen bang. Bestaat er een samenhang tussen deze gebeurtenissen, en welke rol speelt Ellen zelf in het geheel?

In haar zoektocht naar de waarheid, stuit ze op geheimen uit haar eigen verleden, die haar leven veranderen in een ware hel. Wie kan ze nog vertrouwen, en wie is haar vijand? Zal ze een uitweg vinden uit deze nachtmerrie?

1 opmerking:

  1. Leuk. Is dus boekvonnis"geWorden.
    Als er onvoldoende juryleden zijn wil ik me graag aansluiten bij de leesclub om het gepaste vonnis te vellen.

    BeantwoordenVerwijderen