dinsdag 19 juni 2018

Win alle drie de delen van Bling Bling van Jan van der Cruysse GESLOTEN

Op de leeftijd van 55 schreef Jan van der Cruysse het deel 1 van de Bling Blingserie. Dit is een fictief misdaadverhaal over een diamantroof op de luchthaven van Delhi. 
Tijdens de Antwerpse boekenbeurs van 2016 won dit eerste deel de Hercule Poirotprijs, de jaarlijkse literatuurprijs voor de beste Vlaamse misdaadroman. Begin 2017 won het boek ook nog de Diamanten Kogel voor het beste spannende, oorspronkelijk Nederlandstalige boek. Nooit eerder won dezelfde titel beide prijzen voor misdaadfictie.In datzelfde jaar werd aan Bling Bling 1: Diamantroof in Delhi tevens de Schaduwprijs toegekend, de Nederlandse prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige thrillerdebuut.
In juni 2017 verscheen Bling Bling 2: de Zaventemmers. Het haalde de shortlist voor de Hercule Poirotprijs 2017 en was tevens genomineerd voor de Gouden Strop in Nederland.
En onlangs verscheen in mei verscheen  Bling Bling 3: toen was er nog maar één, het sluitstuk van de Bling Bling-trilogie.

Kortom: een duidelijk goede serie. Las jij het nog niet? Dan is nu je kans om het in huis te gaan krijgen en flink wat dagen zoet te zijn om die 3 dikke pillen te lezen.
Las je de eerste twee delen wel al, dan kan je ook deel 3 alleen winnen.

Wat moet je doen?
1. Je bent lid van Thrillerlezers op facebook en anders even worden  (onze facebookgroep)
2. Geef antwoord op de volgende vraag:
Hoelang deed Jan ove rhet schrijven van boek 1? In het gesprek wat wij hadden , kan je het antwoord terug zien (Interview Jan)
Stuur het antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Bling Bling

4 opmerkingen: