woensdag 21 februari 2018

Win Het meesterwerk GESLOTEN

We hebben weer een mooie thriller te verloten en wel Het meesterwerk van Geir Tangen. Het boek is aan het rondzingen als een boek wat je echt moet gaan lezen. Nu de kans een exemplaar te kunnen winnen.


Waar gaat het boek over?
Journalist Viljar Ravn Gudmundsson ontvangt een mail van iemand die aankondigt als scherprechter het leven van een vrouw te zullen opeisen die in zijn ogen een misdaad heeft begaan. Als de vrouw de volgende dag vermoord wordt aangetroffen, realiseert Viljar zich dat het bloedserieus was. Zeker als hij daarna weer een aankondiging ontvangt. Inspecteur Lotte Skeisvoll moet op jacht naar een achteloze seriemoordenaar die eropuit lijkt de politie te willen tergen.

Wat te doen voor een kans?
Je zou wel gek zijn, als je nog geen lid bent van de grootste en gezelligste Thrillergroep van Nederland en Belgie. Met meer dan 5000 leden kan je daar veel tips krijgen wat je moet lezen of beter van niet.
Hier kan je alsnog lid worden

Welke Noorse rockband leverde voor Geir Tangen de inspiratie op tot zijn boeken. Het antwoord kan je in het interview wat wij met hem hadden vinden.
Op onze site hier staat  een interview zowel in de Engelse als in de Nederlandse versie.

Stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com o.v.v. Geir Tangen

Extra kans maak je door onder dit bericht te zetten waarom juist dit boek jouw trekt en voor een tweede extra kans kan je deze winactie delen. Onder dit bericht zie je een rijtje met tekens van oa Twitter en Facebook

20 opmerkingen:

 1. Mijn favoriete boeken zijn toch wel de Scandinavische thrillers! Iedereen is erg enthousiast over dit boek, dus ben erg nieuwsgierig!! Zou het graag winnen! 🍀

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een voor mij nog onbekende nieuwe Scandinavische schrijver, ontdek graag nieuwe parels. Verder vindt ik het onderwerp erg interessant. Als directie secretaresse maak je ook iedere dag de keus in de e-mail is dit serieus genoeg om voor te leggen of is het meer spam achtig. Tja die keuze wordt hier ook gemaakt en dit blijft niet zonder gevolgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een voor mij nog onbekende nieuwe Scandinavische schrijver, ontdek graag nieuwe parels. Verder vindt ik het onderwerp erg interessant. Als directie secretaresse maak je ook iedere dag de keus in de e-mail is dit serieus genoeg om voor te leggen of is het meer spam achtig. Tja die keuze wordt hier ook gemaakt en dit blijft niet zonder gevolgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sander van Kerkoerle21 februari 2018 om 13:07

  Nog niets van deze schrijver gelezen. Ben er benieuwd naar. Maak graag kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jullie toffe interview heeft mij wel heeeel nieuwsgierig gemaakt. Ben mega Scandi-thriller fan en dit verhaal lijkt mij echt een nachtmerrie. Ontzettend benieuwd naar deze nieuwe thriller, doe dan ook graag mee. Geliked en gedeeld via Facebook en Bloglovin' ♥ Janneke B

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is zijn debuut en ik ben altijd benieuwd naar debuten, dus zeker ook naar Het meesterwerk. Alles wat ik over dit boek lees is positief, dus dat mag ik niet missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb nog nooit een Scandinavische thriller gelezen en dit lijkt mij wel een erg mooi boek om te lezen en zo kan ik ook dit soort thriller genres leren kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Door mijn liefde voor Scandinavische thrillers kan ik de kans niet laten gaan, en daarom doe ik mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt me een toffe thriller, ik heb de actie gedeeld op Facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat hou ik toch van dit soort boeken, kan er niks aan doen maar ook deze wil ik gewoon heel graag lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. de spanning stijgt na het zien van de titel

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Scandinavië en thrillers daar ligt mijn ziel en zaligheid

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Owwww ik wil ook graag mee rondzingen :-) yesssss, ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat klinkt als een superspannend boek! Scandinavische series vind ik geweldige...Scandinavische boeken heb ik eigenlijk nog nooit gelezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben dol op Scandinavische thrillers dus ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Joke P.

  Lijkt mij weer een lekker spannende thriller.Doe dus heel graag mee aan deze leuke actie.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het lijkt mij een zeer spannend boek! Ik ben er zeer nieuwsgierig naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Anneliese de Waal25 februari 2018 om 17:26

  Ben heel nieuwsgierig naar het boek, zou het heel graag willen lezen.

  Groetjes Anneliese

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Spannend debuut! En zoals ik al die recensies lees..wauw! Absoluut hoe een thriller moet zijn! Ja ik wil ook fan worden van de auteur Geir Tangen en dit boek winnen!

  BeantwoordenVerwijderen