dinsdag 26 december 2017

Deel 3 van verwachte boeken januari 2018

Op 10 januari 2018 Sophie Hannah met Heb jij haar gezien?
Koop bij bol.com
Cara Burrows verlaat uitgeblust haar man en kinderen, en vlucht naar een wellnessresort. Als ze daar uitgeput haar hotelkamer betreedt blijkt die al bezet. Het foutje van de receptionist doet Cara twijfelen; het meisje dat ze springlevend in de kamer heeft gezien is iemand die ze niet gezien kán hebben: de vermoorde Melody Chapa, wier ouders een levenslange gevangenis uitzitten voor de moord op haar. Cara raakt verwikkeld in een web van leugens en intrige, een gevaarlijk web.





Op 16 januari 2018 Inge Duine met Op glad ijs
Koop bij bol.com
Inge Duine debuteerde met "De laatste Tour', een thriller over doping en matchfixing in de wielersport. "Op glad ijs' is haar tweede thriller. "Op glad ijs' speelt zich af tegen de achtergrond van de Olympische Spelen en terroristische dreiging.

Nog geen half jaar na de terroristische aanslagen van 9/11 vinden in Salt Lake City de Olympische Winterspelen van 2002 plaats. Amerika is in angst en de autoriteiten willen koste wat het kost voorkomen dat opnieuw een aanslag wordt gepleegd. Dit moeten de Patriot Games worden. Topschaatster Jennifer Rose vermoedt dat haar vriend Mike Parker – dé ijshockeyvedette van de VS –verwikkeld is in louche zaken en wellicht de veiligheid van de Spelen met opzet in gevaar brengt. Wanneer er een dode vrouw wordt gevonden met de afbeelding van de olympische ringen op haar borst met daarbij de tekst "Uncle Sam killed me', raakt de zaak in een stroomversnelling. In een race tegen de klok moet Jennifer de waarheid zien te achterhalen, voor er meer slachtoffers vallen.



Knock-out van Cis Meijer op 23 januari 2018

Kort nadat haar zus verdwijnt, is Fay na een kickbokstraining getuige van een gruwelijke afranseling. Ze wil contact met de politie opnemen, maar ontvangt een dreigement: als ze niet zwijgt, wordt ook zij afgetuigd. 

Tijdens een Halloweenfeest wordt er weer een toegetakeld meisje gevonden. Fay vermoedt een verband tussen de verdwijning van haar zus en de afranselingen. Maar haar zoektocht brengt haarzelf én anderen in levensgevaar.







Koop bij bol.com


Op 25 januari Haar perfecte leven van Sam Hepburn
Koop bij bol.com
'Haar perfecte leven' van Sam Hepburn gaat over jaloezie en de excessen waartoe die kan leiden en heeft een ronduit verbluffende ontknoping. Sam Hepburn werd voor haar Young Adult-thrillers genomineerd voor diverse prijzen, waaronder de Cilip Carnegie Medal. 'Haar perfecte leven' liet lezers in Groot-Brittannië op het puntje van hun stoel zitten. 
BA Paris is fan: 'Verslavend en met een explosief einde: ''Haar perfecte leven'' zet je tot het eind op het verkeerde been.'
Grace Dwyer heeft het allemaal: een knappe echtgenoot, een leuke baan als tv-kok, een schattig dochtertje en een prachtig huis. Ze leidt een perfect leven.
Haar nieuwe vriendin Juliette past niet helemaal in dat plaatje: ze is een alleenstaande moeder die moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen. Waarom zijn ze bevriend geraakt? Grace' leven blijkt dan ook minder perfect dan het op het eerste gezicht lijkt. En wanneer haar leven nog meer barsten gaat vertonen, is het de vraag of ze dat overleeft.



Op 26 januari Voltooid van Mariska Overman

Een gruwelijke moord. Een boodschap. Is dit slechts het begin?

Een onbekende man wordt dood aangetroffen in het bos. Uit zijn borst steekt een tak met een witte vlag met de tekst: KLAAR. 
Isabel Dieudonné, specialist postmortale zorg en ex-rechercheur wordt bij de zaak betrokken. Wie heeft deze bizarre moord gepleegd, en vooral: waarom? Welke boodschap wil de dader overbrengen? En misschien belangrijker nog... blijft het bij dit ene slachtoffer?



Koop bij bol.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten