woensdag 29 november 2017

Win Nacht en nevel van Deflo GESLOTEN

We razen gewoon door met leuke winacties. Dit keer het laatste boek van de Vlaamse auteur Deflo. In Nederland nog erg onbekend, maar in Vlaanderen wordt deze auteur goed verkocht.
Nacht en Nevel mocht ik onlangs lezen en aan jou nu de kans het ook te lezen. Wat moet je doen?

Hoe heet de schlemiel in het boek (tip: in de recensie is het antwoord terug te vinden en die zie je  hier)? Stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.comWaat gaat het boek over?
Luc Deflo schreef een ultraspannende thriller die u vanaf pagina 1 tot pagina laatst in de ban zal houden. Het verhaal draait om een pedofiele pastoor, tevens travestiet, die op een dag 'per ongeluk' aan het moorden slaat. Toch ontsnapt hij aan een veroordeling, met de hulp van anderen.
De pastoor denkt ermee weg te komen, tot de vader van een slachtoff er aan een moordende wraaktocht begint. In die razende raid spelen nog twee mannen een hoofdrol: de onschuldige Reginald die tegen zijn wil betrokken geraakt in een verhaal van extreem geweld, en een agent van de Staatsveiligheid. Wat volgt is een bloedstollende ontknoping waarin de vergelding diepe sporen nalaat.
7 opmerkingen: