dinsdag 31 januari 2017

Eigen uitgeverij Arno van den Kieboom

Arno van den Kieboom deed onlangs een oproep of er beginnende auteurs zijn die nog een uitgever zoeken? Vanaf april begint hij namelijk zijn eigen uitgeverij.
Arno even sprekend vertelde hij het volgende: "Ik begin mijn eigen uitgeverij omdat lezen, schrijven, promotie etcetera echt mijn passie is. Ik heb nu fysiek zwaar werk en dat ga ik niet volhouden tot mijn 67. Ik hoop binnen nu en tien jaar zo te kunnen groeien met mijn uitgeverij dat ik dan daar een fulltime Job aan overhoud. Ik ga me specialiseren in thrillers, Young Adult, waargebeurde verhalen en erotische verhalen."

Van den Kieboom bracht onlangs zijn nieuwe thrille Afkeer uit.

Waar gaat Afkeer over?

Twee jonge vrouwen van zestien en zeventien jaar jong. Ze weten niet van elkaars bestaan. Toch hebben ze één ding met elkaar gemeen: een man. Mike. Mike die de harten van alle meisjes op hol weet te brengen. Die hen van alles belooft, maar in werkelijkheid zijn beloftes allesbehalve nakomt. Mike is niet de persoon die Inge en Nathalie denken dat hij is. Hij doet alles wat God verboden heeft en sleurt hen mee in een gevaarlijk spel van leven op dood. Maar is Mike wel de enige bedreiging? En wat moeten Inge en Nathalie doen om de nachtmerrie waar ze in terecht zijn gekomen te overleven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten