dinsdag 4 oktober 2016

Verwacht in oktober (deel 5)

Verleden tijd - Melissa Skaye (verschijnt 15 oktober 2016)
In het derde deel van de VT-reeks krijgen Sanne Philips en Luca Borra, rechercheurs bij de politie Hoorn, te maken met twee moordzaken. Hun onderzoek leidt tot zaken uit het verleden die nooit eerder zijn opgelost. Sanne en Luca denken dat ze alles al eens hebben meegemaakt, maar niets is minder waar. Ondertussen kan Sanne haar verleden niet meer verdringen.
Een jonge vrouw heeft te maken met getreiter en dreiging, waardoor ze zich genoodzaakt ziet contact met de recherche op te nemen. Met alle gevolgen van dien.
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!



Rode sneeuw - Jorn Lier Horst (verschijnt 11 oktober 2016)
Het kustlandschap is die herfst in een dichte mist gehuld, van de vakantiehuisjes aan het loodgrijze water zijn de luiken gesloten. Ove Bakkerud is van plan om hier nog eenmaal een rustig weekend door te brengen voordat alles voor de winter wordt gesloten. Hij treft zijn huisje echter in chaos aan, alles is door inbrekers vernield. En in het naastgelegen huisje ligt een ernstig mishandelde, dode man.
Inspecteur William Wisting heeft al eerder groteske moorden meegemaakt. Maar de wanhoop waarvan hij deze herfst in Stavern getuige is, is nieuw voor hem. Alsof iemand alles te winnen en heel weinig te verliezen heeft.
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!



Melkbloed - Clara Weiss (verschijnt 27 oktober 2016)
Elvira heeft altijd een rustig bestaan geleid op een boerderij in een dorp waar de tijd lijkt stil te staan. Haar leven neemt een wending wanneer ze een verschrikkelijke ontdekking doet – een lijk, verminkt, vastgebonden aan een rad. De inwoners worden vervolgens opgeschrikt door nog enkele gruwelijke moorden. Terwijl Elvira de denkwijze van de dader probeert te doorgronden, gaat het sneeuwen, en het dorp wordt van de buitenwereld afgesneden. Niemand kan meer ontkomen... 
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!



Afkeer - Arno van den Kieboom (verschijnt 28 oktober 2016)
Twee jonge vrouwen van zestien en zeventien jaar jong. Ze weten niet van elkaars bestaan. Toch hebben ze één ding met elkaar gemeen: een man. Mike. Mike die de harten van alle meisjes op hol weet te brengen. Die hen van alles belooft, maar in werkelijkheid zijn beloftes allesbehalve nakomt. Mike is niet de persoon die Inge en Nathalie denken dat hij is. Hij doet alles wat God verboden heeft en sleurt hen mee in een gevaarlijk spel van leven op dood. Maar is Mike wel de enige bedreiging? En wat moeten Inge en Nathalie doen om de nachtmerrie waar ze in terecht zijn gekomen te overleven?
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten