maandag 3 oktober 2016

Verwacht in oktober (deel 4)

Schemerzone - Amanda Stevens (verschijnt 25 oktober 2016)
Vanavond heb ik een grens overschreden. Als vader gelijk heeft, is terugkeren onmogelijk...
Als Amelia tegen haar zin betrokken raakt bij het onderzoek naar de
moord op een rechercheur, komt ze John Devlin ook weer tegen. Ze is nog steeds gek op hem, maar ze weet dat ze, door contact met hem te hebben, met krachten te maken krijgt die levensgevaarlijk voor haar zijn. Afstand houden, dus! Tot blijkt dat hij de enige is die haar kan helpen, en ze hem noodgedwongen weer moet toelaten in haar leven...
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


Dood de Engel - Sandrone Dazieri (verschijnt 31 oktober 2016)
Vlak voor middernacht komt de hogesnelheidstrein vanuit Milaan aan op spoor zeven. Als de conducteur de laatste coupé opent om te controleren of iedereen de trein verlaten heeft, valt hij dood neer. Rondom hem liggen al veertien lijken.
Colomba, de knappe, vastberaden maar getraumatiseerde politieagente, ontdekt dat het om een gerichte
aanval gaat, die meteen door extremisten opgeëist wordt. Dan staat de hoogbegaafde en briljante Dante
opeens weer voor haar neus, die beweert dat de verdachten liegen. Maar kan Colomba Dante wel vertrouwen?
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


Beestachtig - Faye Kellerman (verschijnt 18 oktober 2016)
De oude, excentrieke miljonair Hobart Penny wordt dood aangetroffen in zijn appartement. Tiki, zijn huisdier, een Bengaalse tijger, heeft hem niet aangevallen. Ook zijn giftige slangen, vissen en insecten hebben niets met zijn dood te maken... 
Verdachten zijn er genoeg - zijn ex, zijn zoon en dochter, diverse call girls en de directeur van een reservaat voor wilde dieren. Hoe meer Peter Decker ontdekt over het leven van Penny - zijn exotische leefstijl en perverse seksuele voorkeuren - hoe ondoorgrondelijker de zaak lijkt te worden.
Dan worden in Penny's vriezer veertien bevroren vingers gevonden. Nu moet Decker antwoord vinden op de vraag: is het slachtoffer ook een dader?
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


Negendoder - Ule Hansen (verschijnt 13 oktober 2016)
Op een bouwsteiger midden in Berlijn wordt een gruwelijke vondst gedaan: drie lichamen, gewikkeld in tape, hangen aan de metalen buizen. 
De excentrieke profiler Emma Carow - voor gewone mensen is ze bang, maar seriemoordenaars begrijpt ze - wordt op de zaak gezet. Door haar onconventionele manier van werken botst ze nogal eens met haar collega's van de recherche, maar met haar briljante geest denkt Emma al snel een andere kant op dan het onderzoeksteam. Daarmee zet ze haar toekomst - en haar leven - op het spel.
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


De minnares - Camilla Grebe (verschijnt 31 oktober 2016)
In de hal van een riante villa wordt het lichaam van een vrouw gevonden, zonder hoofd. De eigenaar van het huis is spoorloos verdwenen, en de identiteit van de vrouw is een raadsel. Het onderzoek naar de onthoofde vrouw dreigt al snel vast te lopen, maar dan ontdekt inspecteur Peter Lindgren dat de zaak opvallende gelijkenissen vertoont met een onopgelost moord van tien jaar geleden.
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten