dinsdag 18 oktober 2016

Leesweek van Ink

Ik las onlangs de nieuwe van Simone van der Vlugt. Tot het donker werd heet het boek. Hier thuis werd het letterlijk donker... Alhoewel het dan vast weer figuurlijk bedoeld is. Mijn maatje, de man van mijn leven, mijn hond moest ik helaas laten inslapen. Soms stelde ik voor hoe het zou zijn zonder Murphy en dan had ik al pijn in mijn hart.
Zoals iemand zei: als je zoveel van iemand of iets hield, dan doet het ook zoveel pijn om dat kwijt te raken. Ik zal jullie er niet te veel mee lastig vallen. Wel heb ik zulke lieve kaarten en andere berichtjes gehad. Het deed me heel goed om te merken hoe mensen meeleefden. Dat ik nu elke dag steeds de kamer in kom, omdat ik naar hem toe wil lopen en dat hij er dan niet ligt... dat zal moeten gaan wennen.

Dezelfde week dat ik mijn maatje moest laten in slapen, haalde ik het examen wat je moet halen als je in de financiele dienstverlening gaat werken. Dus werd ik ,zelfs op de dag dat de dierenarts zou komen, gefeliciteerd met dat certificaat. Het kon mij helemaal gestolen worden.
Vorige week startte ik een 90 uur durende training om aan het werk te mogen op 27 oktober. De hele dag in een groep moeten zitten met 12 man en overstroomd te worden met info is best vermoeiend. Ik weet straks alles over aanvullende pakketten, EHICs, aantal fysiobehandelingen en ga maar door. 's Avonds pak ik dus een boek en blijft de tv uit, want ik hoef echt geen extra gekwebbel. Ik ben net op de eerste bladzijde van het nieuwe boek van Ilse Ruijters begonnen. Daar kan ik dus helemaal niks zinnigs over zeggen. Wel ben ik er echt heel erg benieuwd naar. In mijn volgende leesweek heb ik hem zeker uit.

Miriam en ik zijn zo met iets leuks bezig rondom Thrillerlezers. Nog heel even en we maken het bekend. Oh ik wilde dat ik al iets kon zeggen. Miriam en ik (en anderen helpen heeeeel erg hard mee) zijn er zo ontzettend druk mee: zij met het maakwerk en ik met regelwerk. Geloof me: niet alleen wij twee staan straks te juichen, maar jullie ook allemaal. Er gaat namelijk een ongelofelijk vette winactie aankomen. Eentje waar je van achterover gaat slaan. Het klinkt opschepperig...maar je gaat mij gelijk geven zodra je het ziet. Ik zou vast klaar gaan zitten als ik jullie was.
Ik ga er maar snel verder mee...en misschien ook nog een paar bladzijdes lezen.

Tot snel!
Houdoe

Ink

Geen opmerkingen:

Een reactie posten