donderdag 1 september 2016

Verwacht in september (deel 2)

Zonder jou - Chantal & Priscilla van Gastel (verschijnt 20 september 2016)
Wat doe je als je kind een steeds groter gevaar vormt voor zichzelf én anderen? En hoe ver kun je gaan om hem te beschermen?
Valerie staat op een keerpunt. Voor de tweede keer in haar leven. 
En beide keren werd ze hiertoe gebracht door haar grote liefde Oscar. De eerste keer was jaren geleden, toen ze haar voorspelbare leven inruilde voor een vrijgevochten bestaan met hem. 
De tweede keer is nu, nu hij op het punt staat haar en hun zoon Mick te verlaten. Niet omdat hun liefde voorbij is, maar omdat Mick lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis die zo ontwrichtend is dat Oscar het niet meer kan verdragen. Plots staat Valerie er alleen voor. Terwijl het gedrag van Mick angstaanjagend uit de hand loopt, probeert Valerie uit alle macht zichzelf en haar kind te beschermen. Maar hoe doe je dat, als het grootste gevaar van hemzelf afkomstig is?
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


De cock & de zoete wraak - Baantjer (verschijnt 20 september 2016)

Het is een koude ochtend in november en De Cock vindt het onrustbarend stil op het bureau. Het meest opvallend zijn eigenlijk Vledders liefdesperikelen: hij is erachter gekomen dat zijn nieuwe vriendin als call girl werkt, en is er nogal van uit zijn doen. Maar alles is snel weer bi het oude wanneer de melding binnenkomt dat in de deuropening van een bovenhuis aan de Albert Cuypstraat een Dries Landman is neergeschoten. Eén schot slechts, maar fataal. Een dag eerder had De Cock juist vernomen dat Dries, een 'oud klantje' van hem, uit de gevangenis was vrijgekomen.De Cock en Vledder starten meteen een buurtonderzoek en op de Albert Cuyp blijken er genoeg mensen te vinden met een mening over de moord. De zaak neemt een bijzondere wending als Vledders nieuwe vriendin betrokken lijkt...
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


Moordvrienden - Nele Neuhaus (verschijnt 13 september 2016)
Een gruwelijke vondst in de dierentuin in de Taunus: in het olifantenverblijf ligt een menselijke hand. Rechercheur Oliver von Bodenstein en zijn collega Pia Kirchhoff vinden het bijbehorende lijk in een weiland tegenover de dierentuin. Het slachtoffer was docent en een charismatische milieuactivist, die door zijn leerlingen op handen werd gedragen – en door de gegoede burgers van de stad intens werd gehaat. Intens genoeg om hem te vermoorden?
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!




Het derde zusje - David Hewson (verschijnt 13 september 2016)
Kim en Mia Timmers waren tien jaar toen ze veroordeeld werden voor moord op hun familie. De zussen zaten de afgelopen tien jaar in een gesloten inrichting in Marken hun straf uit en worden nu vrijgelaten. Als ze op weg naar een tijdelijke woning verdwijnen, wordt rechercheur Pieter Vos op de zaak gezet.
Naarmate het onderzoek vordert, wordt duidelijk dat er in de inrichting meer aan de hand is en dat de directie grote geheimen verbergt. Zelfs commissaris De Groot, de meerdere van Vos, lijkt bewijs te verdoezelen. Dan spoelt het lichaam van een medewerker aan op het strand van Marken en neemt de zaak een verrassende wending. Iemand doet zich voor als het derde zusje, dat tien jaar geleden overleed. Wie is dat?
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


Donor - Robin Cook (verschijnt 20 september 2016)

Lynn Peirce, een vierdejaars studente geneeskunde, heeft alles goed voor elkaar. Maar wanneer haar vriend Carl in het ziekenhuis opgenomen wordt voor een routineoperatie, verandert haar leven op slag. Carl komt niet meer bij uit de narcose en een MRI bevestigt het verschrikkelijke vermoeden: de jongen is hersendood.
Intens verdrietig gaat Lynn op zoek naar antwoorden. En wat ze ontdekt is nog schokkender dan wat ze voor mogelijk had gehouden. Dan ontvangt ze een doodsbedreiging. Iemand probeert uit alle macht te voorkomen dat de waarheid aan het licht komt.

Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!



Black heart - Mike Nicol (verschijnt 20 september 2016)
Het is winter in Kaapstad. Mace Bishop en Pylon Buso beschermen toeristen en politici in de alledaagse routine. Tot op een dag een toerist wordt ontvoerd en de zaak snel uit de hand lijkt te lopen. Bishop moet vechten voor zijn eigen leven. De mooie en onheilspellende Sheemina February ligt immers altijd op de loer om wraak op hem te nemen. Bishops enige hoop is om haar eerder te vinden dan zij hem.
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten