donderdag 22 september 2016

Spannend aftellen met Anja Feliers

Donderdag 22 september  

Opnieuw een erg drukke dag vandaag. In de voormiddag begin ik aan een klus die ik steeds opnieuw voor me uitschoof, maar als mijn gezinsleden me melden dat ze aan hun laatste ondergoed bezig zijn en dat ook de gewone kleding’ op’ geraakt, besef ik dat ik het niet langer kan uitstellen. Dus al van ’s morgens vroeg haal ik de strijkplank boven en de manden vol strijkgoed. Ondertussen draait de wasmachine de hele voormiddag op volle toeren. Gelukkig piept het zonnetje vandaag weer tussen de wolken zodat ik al dat wasgoed lekker buiten kan laten drogen. 

Het laatste uur van de voormiddag beantwoord ik nog dringende mails die allemaal wel ergens iets met de boekpresentatie te maken hebben. Ik stel nog snel een toets Nederlands op voor de jongens van mijn derde jaar en begeef me dan snel naar school. 

De jongens op school leiden mij een beetje af van alles wat nog moet en dat heb ik wel even nodig. 

Tegen vier uur - ik ben dan net thuis en wil even op mijn gemak een kopje koffie drinken - komt er een migraine-aanval opzetten. Nee he, die kan ik echt niet gebruiken. Ik grijp onmiddellijk naar de stevige middelen en ga twee uur liggen in een donkere kamer. Ik ben echter zo dom geweest mijn telefoon mee te nemen en regelmatig word ik wakker gebiept. Niet leuk, maar mijn jongste dochter is op terugweg van school en dan wil ik altijd bereikbaar zijn. Je weet maar nooit. 

Nu heb ik net het avondeten achter de kiezen – mijn migraine is gelukkig weg - en moet ik nog naar een vergadering van de adviesraad van de bibliotheek waar ik in zit. Mijn excuses dus, dat dit dagboekfragment er zo laat aankomt. Ik zal proberen het nooit meer te doen ;-) 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten