dinsdag 27 september 2016

Masterplan van Pjotr Vreeswijk in de leesclub!

Ruim zeventig jaar nadat een Duitse naziwetenschapper zijn geheime Wunderwaffen van de brandstapel wist te redden, vindt er in het grensgebied van Soedan een mysterieuze explosie plaats waardoor de bevolking van een compleet dorp van de aardbodem verdwijnt.
Als het bericht van de slachting Europa bereikt, wordt Alex De Klerck, een agent van de geheime Europese antiterreureenheid OPERATIONS, gevraagd een onderzoek in te stellen. Samen met zijn team reist hij naar Khartoem, waar zij door een lokaal ingehuurde agent worden opgevangen.
Ze weten niets, hebben amper aanknopingspunten en zijn geheel aangewezen op de hulp van een onbetrouwbare huurling.
Als het team dicht bij de ontknoping komt, slaat een onzichtbare vijand meedogenloos toe en doet Alex een huiveringwekkende ontdekking; de wereld staat op het punt drastisch te veranderen.

Pjotr is werkzaam als politieagent binnen de eenheid Den Haag.
De keiharde actiethrillers van nu in combinatie met zijn passie voor verre reizen en jarenlange ervaring als politieman in verschillende Haagse wijken hebben geleid tot Masterplan. 


Hoe vind je de samenvatting van het boek klinken? Klinkt het als een boek dat jij graag zou willen lezen? Meld je dan aan voor de nieuwe leesclub bij Thrillerlezers! Je kent de voorwaarden:

Je komt in een aparte facebookgroep voor 4 weken.
Je hebt tijd om het boek binnen drie weken te lezen.
Je maakt de blokken in de facebookgroep en maakt op het einde een recensie/review (waarbij je tips kunt krijgen).

Meld je aan op Thrillerlezersblog@gmail.com met in de betreftregel Masterplan. Ook zouden wij graag een motivatie lezen waarom jij graag mee wilt doen. En..geef aan papier of digitaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten