maandag 12 september 2016

Bianca's eerste leesweek

Aangezien ik in Zeeland woon, was dit pas de eerste schoolweek na de grote vakantie. Mijn oudste dochter gaat niet meer naar school en de jongste start pas volgende week met een kennismakingskamp op het CIOS in Goes, we hebben dus nog een lekker rustig weekje.
Het weer is geweldig, dus we bivakkeren eigenlijk zoveel mogelijk in de tuin en gaan zoveel mogelijk met de hond de hort op, we wonen tenslotte vlakbij het water.
De binnenklusjes komen nog wel een keer…

Het is me gelukt om afgelopen week twee boeken te verslinden. De eerste was Mangelvrouw van Marion Coolwijk, een lekkere roman met een spannend tintje. Geen boek voor de liefhebbers van pure spanning. Het boek leest heerlijk maar valt niet echt onder de categorie thrillers.
Daarna heb ik Scorpio van Hilde Vandermeeren eindelijk eens gelezen. Wat een topschrijfster is dat zeg, pas geleden had ik Stille grond al met heel veel plezier gelezen, maar deze was ook echt superieur. De boeken van Hilde bevatten echt alles wat een thriller nodig heeft. Heerlijke schrijfstijl, veel spanning, een hoge dosis psychologie en dan ook nog een fantastisch plot. Ik ga zeker ook haar andere thrillers nog lezen.

Mijn volgende boek wordt hoogstwaarschijnlijk De samaritaan van Mason Cross, dit boek heb ik gewonnen met een actie en stond hoog op mijn to read lijstje, helaas is het boek tijdens het schrijven van mijn leesweek nog niet binnen dus als hij morgen niet komt pak ik mijn derde deel van Robotham erbij. Pas geleden heb ik deel 1 en 2 van zijn serie verslonden en kijk enorm uit naar de vervolgdelen.
Heb de tik dat ik series van mezelf altijd op volgorde moet lezen. Zo langzamerhand wordt dat wel lastig met zoveel goed leesvoer. Maar tot op heden houd ik het nog goed vol.

Ik hoop dat het jullie lukt om net als ik nog heerlijk te genieten van het mooie nazomerweer en tot een volgende leesweek…

Groetjes Bianca

Geen opmerkingen:

Een reactie posten