zaterdag 13 augustus 2016

Winactie: gesigneerd exemplaar van De stropploeg

De stropploeg van Koen P.H. Romeijn.


Een futuristisch maar bovenal confronterend verhaal over Evan Deleir
Hoe voelt het om ergens niet te kunnen aarden? Wat doet het met iemand als hij vastgeroest zit op een plek die geenszins bevalt, en vanwaar ontsnappen onmogelijk lijkt? Hoe lang kan een mens dat volhouden voordat hij definitief breekt?
Voor de wispelturige Evan is deze frustratie dagelijkse kost. Als talentvolle robottechnicus in het welvarende, maar volledig geïsoleerde Nieuw Pangea lijken de kansen voor het oprapen te liggen. Maar het leven in de zwevende metropool heeft Evan nooit kunnen bekoren. De frustratie en afkeer groeien met de dag, en Nieuw Pangea gaat hem steeds meer tegenstaan.
Julius, zijn collega en tevens beste vriend, moet lijdzaam toezien hoe Evan zich in toenemende mate afzondert en afglijdt naar een doelloos bestaan waarin hij elk sprankje hoop of optimisme moedwillig lijkt te willen uitroeien. De avond voorafgaand aan hun indiensttreding bij de prestigieuze Strop Ploeg zijn beide mannen getuige van een bizar ongeval. Het blijkt het begin van een reeks mysterieuze gebeurtenissen, en niet veel later nadert Evan’s onvermijdelijk breekpunt.
Danielle las het boek voor ons blog en was enthousiast. Via onderstaande link kan je haar recensie lezen en hoogstwaarschijnlijk ook het antwoord op de vraag vinden, die je moet beantwoorden om kans te maken op een exemplaar van De stropploeg.
http://thrillerlezers.blogspot.nl/2016/08/de-stropploeg-koen-ph-romeijn.html
Wat is het beroep van Evan?
Stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com. In verband met de vele prijsvragen vragen wij je in de onderwerpregel De stropploeg te zetten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten