zaterdag 20 augustus 2016

Wat vind jij van de omslag?

huidige 
Volgende week komt het boek van Shannon Kirk uit. Een boek waar vele van het team al naar uitkijken. Opvallend veel omslagen zie je op internet voorbij komen. Ik plaats hier drie kaften en hoor graag van jullie welke jullie het mooist vinden. Hieronder zet ik waar het boek over gaat. 

Achterflap:
eerste idee
Stel je voor: een hulpeloos, zwanger meisje van 16 dat net uit de veiligheid van haar eigen omgeving is gerukt en in een smerige bestelwagen is geduwd. Ontvoerd... Alleen...Doodsbang.
Vergeet haar nu...
Stel je in plaats daarvan een zwanger, manipulatief wonderkind voor. Ze wordt in een smerige bestelwagen geduwd en voelt vanaf het eerste moment van haar ontvoering een koelbloedig verlangen naar twee dingen: haar ongeboren kind redden en genadeloos wraak nemen.
Ze gaat methodisch, berekenend en wetenschappelijk te werk bij het maken van haar plan. Niets laat ze aan het toeval over, onverstoorbaar maakt ze haar berekeningen en oefent ze, terwijl ze wacht... op het perfecte moment om toe te slaan. 

originele versie

1 opmerking:

  1. Ik vind de huidige omslag het beste!! Het heeft iets geheimzinnigs, en voorspelt spanning. Ik zou het in de winkel oppakken en de achterkant lezen. ��

    BeantwoordenVerwijderen