maandag 11 juli 2016

Om naar uit te kijken: Anita Terpstra – Samen

Wanneer MacKenzie trouwt met Matt, een gevangene die in death row zit, laat iedereen in haar omgeving haar vallen. Matt is veroordeeld voor de ontvoering van vijf vrouwen. Een van hen wist te ontsnappen en op basis van haar getuigenis wordt Matt veroordeeld. Hij blijft echter volhouden onschuldig te zijn; de andere vrouwen zijn nooit gevonden. Maar dan verdwijnt er opnieuw een jonge vrouw.
Om Matts leven te redden zet MacKenzie alles op alles om zijn onschuld te bewijzen. Wanneer dat niet lukt, besluit ze hem te helpen bij zijn ontsnapping uit de zwaarbewaakte gevangenis. Voor haar staat er namelijk nog veel meer op het spel…

Anita Terpstra (1974) debuteerde in 2009 met Nachtvlucht, dat genomineerd werd voor de Schaduwprijs en de Crimezone Thriller Award. Van haar vierde thriller Anders (2014) werden de rechten na spannende veilingen verkocht aan gerenommeerde uitgeverijen in Frankrijk en Duitsland.
De Franse tv-filmrechten van Anders (La loi du silence) zijn verkocht aan producent Adrenaline.
Anita Terpstra is een van de Guests of Honour tijdens de Frankfurter Buchmesse 2016 en schrijft samen met o.a. Bram Dehouck een Krimi-feuilleton.
Ook zal Anita Terpstra deelnemen aan het Mord am Hellweg – Krimi Festival op 23 oktober 2016.

Samen verschijnt op 1 september 2016
Geen opmerkingen:

Een reactie posten