dinsdag 5 juli 2016

De vakantiekoffer van teamlid Amanda

Mijn vakantiekoffer van 2016
Ik luister altijd braaf naar mijn chef als ze vraagt of ik nog eens een stukje wil schrijven voor op het blog. Deze keer vroeg ze of ik een stukje wilde schrijven over de aanstaande vakantie. Waar ik heen ga, wat ik wil lezen, welke boeken meegaan op vakantie en wat voor mij de beste leessfeer is. En omdat ik dus heel braaf luister naar wat ze van mij verlangen heb ik geprobeerd hier iets moois van te maken. ;-)


Waar ga ik naartoe op vakantie? Nou, half augustus vertrekt ons vliegtuig voor 8 dagen naar Kos in Griekenland. Heerlijk relaxen aan het zwembad en strand. Beetje rondtoeren en vooral lekker eten en drinken. Wat tja, we zitten tenslotte all-in. Daar moet je dan toch gebruik van maken eh! ;-) We gaan samen met vrienden van ons, lekker met zijn vieren. Kunnen wij dames een beetje shoppen als de mannen onderuitgezakt op het terras zitten. Hotel is 2 km van Kos stad vandaan en is goed te fietsen, dus dat gaat vast goed komen. Zon, zee en strand! Here we come!


Maar wat ga ik dan lezen tijdens de vakantie? Nou, op vakantie gaat de e-reader uiteraard mee, dus zullen het voornamelijk e-books zijn. Diegene die ik nog graag wil lezen zijn:

- Isa Maron – Ritueel
- Samuel Bjork – De doodsvogel
- Jens Hendrik Jensen – Schaduwmannen
- Hilde Vandermeeren – Scorpio
- Natalie Koch – De verborgen universiteit alle 3 de delen

Uiteraard neem ik ook nog iets van papier mee, want stel je voor dat mijn e-reader het begeeft! Dat kan ik niet riskeren natuurlijk… Wat neem ik daar van mee:
- Louise Penny – Licht in de duisternis
- Sara Blaedel – De vergeten zusjes en Het dodenspoor

Verder zal ik vast thuis ook nog wel 1 en ander lezen, ik hoop mijn achterstand een beetje in te kunnen halen! Want ik denk ook niet dat ik alle bovengenoemde titels in Kos zal kunnen lezen, dus beetje verspreid over de vakantie dan maar!
Ik wens iedereen een hele fijne vakantie, of je nu thuis blijft of weggaat. Geniet zoveel mogelijk van het mooie weer, elkaar en een heleboel goeie boeken!

Groetjes,


Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten