woensdag 29 juni 2016

Wat deed Lydia allemaal?

Het is alweer even geleden dat ik een stukje heb geschreven met Wat lees ik en wat heb ik allemaal uitgespookt de afgelopen week?
En toch is er best veel gebeurd ! Vrijdag 17 juni jl. had ik een boekpresentatie van Follow, een roman van Gaby Rasters in Eindhoven. Ik lees als afwisseling ook graag andere genres. Het was een bijzondere en een leuke presentatie. Zelf werd ik even in het zonnetje gezet en werd ik naar voren geroepen; ik kreeg van Gaby het exemplaar van Follow. De personages van Follow kan je volgen op Facebook. Tijdens de boekpresentatie werd bekend gemaakt wie achter de personages Mila en Sebastiaan op Facebook zitten. Nou jullie raden het al. Gezichtje met knipoog

Ook werd er vrijdag de 17e een pakket voor mij bezorgd. Ink had mij al op de hoogte gebracht. Het was mijn verjaardagscadeau van het team. Maar ik moest beloven het niet eerder open te maken, tenslotte was ik nog niet jarig. Maar ik moest wel een pomp regelen anders had ik niets aan het cadeau. Mijn nieuwsgierigheid werd alleen maar groter.  

Zoals jullie weten plaats ik altijd een felicitatie in de Facebookgroep thrillerlezers van de jarigen. Een felicitatie voor mijzelf plaats ik natuurlijk niet, maar teamlid Amanda dacht er aan. Wat een lieverd is het toch, want ook in de Facebookgroep Thrillerlezers werd ik niet vergeten. Ik werd op mijn verjaardag echt in het zonnetje gezet. Nogmaals bedankt allemaal!

En dan mocht ik natuurlijk het mysterieuze pakket openmaken, het cadeau van het team. Wat ben ik een bofkont: een echte WoodWick candle met een heerlijke geur. Bedankt lieve teamleden hier ga ik zeker van genieten. De hele dag werd ik verwend met mooie cadeaus en kaarten. Een Dolce Gusto, een heerlijke koffiezetapparaat waar je heerlijke cappuccino mee kan zetten. En nog veel meer. Bol.com bon, een fashion cheque en drie dozen met verschillende smaken voor de Dolce Gusto en geld en bloemen. Ik mag niet klagen. 

Maar heb ik de laatste tijd dan wel gelezen? Ja hoor ik heb twee boeken uitgelezen. Het vervloekte huis van Lydia van Houten. Best een goed boek, maar wel vinden er gebeurtenissen plaats waarbij ik even achter mijn oren krabde. Ik was het soms niet met de hoofdpersonage eens hoe ze met bepaalde situaties om ging. Een misdaadroman waarin de vonken er van af vliegen tussen bepaalde personages. En toch heb ik ondanks dat genoten van Het vervloekte huis
En dan mijn volgende boek Ik zie, ik zie van Karen Sander. Dat was weer echt genieten. Het bekende personage Georg Stadler uit Karens vorige boeken krijgt het niet makkelijk dit keer. 

Tevens heb ik een start gemaakt in Niemand die me ziet van Simone Grimberg.  Samen met Ink lees ik dit boek voor een duorecensie. En dat wordt deze week even aanpoten, want ook begint er een nieuwe leesclub van Virtuele tango van Melissa Skaye eind deze week. Ik doe even mee als reserve, maar goed ook want ik heb dit boek al twee jaar in mijn boekenkast staan, gesigneerd. Dus eindelijk ga ik kennismaken met het schrijven van Melissa.  

En verder schiet het al op nog twee weken en we gaan op vakantie. En nemen we afscheid van de basisschool van onze dochter Naomi. Ze kwam vrijdag thuis met een dikke tien op aardrijkskunde.  Super trots en een mooie afsluiting van 8 geweldige schooljaren. Vrijdagavond is het musical waar de ouders zijn uitgenodigd. Na weken repeteren en voorbereiding gaat het eindelijk gebeuren. Kortom, ik verveel me de komende week niet. 

Tjuus en tot de volgende keer 
Groet Lydia 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten