zaterdag 4 juni 2016

Verwacht in juni (laatste deel)

Onder water - Julia Keller (verschijnt 28 juni 2016)
Telefoontjes op de vroege morgen zijn zelden goed nieuws, dus wanneer openbaar aanklager Bell Elkins gebeld wordt, weet ze al dat ze iets onaangenaams te horen gaat krijgen. Het lichaam van de zestienjarige Lucinda Trimble is gevonden op de bodem van de rivier. Het meisje was al dood voordat ze in het water gedumpt werd.
De zaak komt voor Bell op een lastig moment: haar dochter heeft besloten bij haar vader te gaan wonen; haar beste vriend, sheriff Nick Fogelsong, gedraagt zich de laatste tijd vreemd en een figuur uit het verleden duikt plotseling op zonder dat ze precies weet waarom.
Op zoek naar de waarheid, zowel over Lucinda als over haar eigen relaties, begeeft Bell zich uiteindelijk op een hellend vlak waarbij haar eigen leven in gevaar dreigt te komen. 
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


Verborgen - Karin Slaughter (verschijnt 14 juni 2016)


WILL TRENT is terug! Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat, en het dode lichaam van een ex-politieagent aantreft. Van het lijk lopen bloederige voetsporen weg die erop wijzen dat een ander, mogelijk vrouwelijk slachtoffer, is meegenomen... om vervolgens spoorloos te verdwijnen. Het pakhuis is eigendom van een beroemde basketbalspeler - een lokale held die de duurste advocaten heeft ingehuurd, en die een aanklacht wegens verkrachting heeft weten te ontduiken. Voor Will - en voor patholoog-anatoom Sara Linton - wordt het nóg erger. Een vondst op de plaats delict onthult een verband met Wills ingewikkelde verleden... de gevolgen zullen zijn leven overhoop halen en ook dat van zijn dierbaren, zijn collega's en de mensen op wie hij jacht maakt. 
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


Storm in Havana - Clive Cussler (reeds verschenen)
Alarm op de Caribische zee! Dirk Pitt maakt jacht op een bende schurken die een milieuramp ontketent. Hoe dichter hij ze op de hielen zit, hoe dichter hij bij de machthebbers op Cuba komt. Zijn zoon Dirk junior en zijn dochter Summer sporen ondertussen een historische schat van de Azteken op. Ze moeten snel zijn, voor die in criminele handen valt. Hun zoektocht voert hen uiteindelijk ook naar Cuba, recht in de armen van de vijand. 
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!




Holland House - Sarah Prins (verschijnt 21 juni 2016)
Journaliste Sanne Gregorius reist net als haar vriend Fabian, die als fysiotherapeut deel uitmaakt van het Nederlandse olympisch team, naar Rio de Janeiro. Op zoek naar onderwerpen om over te schrijven, ontmoet ze de Braziliaanse bouwvakker Orestes. Hij vertelt Sanne over de ellende die veel arme Brazilianen de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Maar hij heeft nog een onthulling, over een uitzendbureau dat verwikkeld is in criminele activiteiten. Een uitzendbureau dat ondersteunend personeel levert voor de Spelen...
Het zou Sanne de scoop kunnen opleveren die haar in één klap als serieuze journalist op de kaart zet: de onthulling van malafide praktijken die de Olympische Spelen op hun grondvesten doen schudden. Terwijl sporters vanuit alle windstreken onder het toeziend oog van miljoenen toeschouwers en tv-kijkers strijden om de hoogste eer, krijgt Sanne de duistere kant van Rio de Janeiro te zien. Op zoek naar de waarheid komen haar eigen leven en de levens van de mensen om haar heen op het spel te staan.
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!

1 opmerking:

  1. Leuk lijstje! Die ga ik zeker onthouden. Onder water ben ik erg benieuwd naar. Nog even wachten :)

    BeantwoordenVerwijderen