maandag 20 juni 2016

De freule rommelt wat in het Zeeuwse land

Leesweek? Stressweek zul je bedoelen..

Wat deed ik de afgelopen periode sinds mijn laatste leesweek zoal? Nou, ik ben gezellig een lang weekend met een groepje vrienden weggeweest naar de Belgische Ardennen. Heel erg leuk en gezellig. Mooi en groot huis, een oude verbouwde boerderij. Heerlijk buiten gezeten, gebbqt, gekletst en leuke dingen gedaan. Als afsluiter met een klein deel van de groep nog naar Bobbejaanland geweest afgelopen maandag. Hier was het lekker rustig aangezien het niet super lekker weer was. Eenmaal thuisgekomen ben ik doodop. Leuk hoor, een weekendje weg met je vrienden, maar je wordt daar zo moe van… ;-)

Gelukkig was ik de rest van de week nog vrij, studievakantie. Dinsdag 21 juni is het weer zover, toets! :-O Laatste toets van dit schooljaar, dus heel de week hard aan het leren. Daarnaast moet ik nog stageopdrachten afschrijven en het project uit onze projectgroep moet klaar en ingeleverd zijn.. Pfooee, dat is geen rustige vakantie dus! Elke dag van ’s morgens tot ’s avonds bezig. Project hebben we gelukkig afgelopen vrijdag helemaal afgerond en is ingestuurd, dus dit is een kwestie van afwachten. Stageopdrachten zijn zo goed als klaar, ben aan de laatste bezig, die moet ik van mijzelf vandaag (zondag) klaar schrijven. En dan nog leren voor die toets he, ik moet hem gewoon halen en dat ga ik ook gewoon doen! (Hoop ik.. ;-) )

Lezen? Hmm, ja ik heb Vermist van Ellen De Vriend uitgelezen voor de leesclub, leuk boek, maar geen super spannende thriller. Verder ben ik momenteel in een manuscript bezig, deze is bijna uit en mag ik niks over vertellen!
Ook ben ik begonnen in IJs van Koen D’haene, maar hier kan ik eigenlijk nog weinig over vertellen want ben nog niet zo heel ver hierin. Het is wel een dunnetje en na dinsdag heb ik weer zeeen van tijd, dus die zal dan wel snel uit zijn! 
Daarna ga ik beginnen in Weg zonder genade van John Hart. Al veel positieve reacties over voorbij zien komen, dus ben benieuwd en heb er zin in!
Nou, dat was weer een zeer magere leesweek van mij… maar na deze kan het alleen maar beter worden zullen we maar zeggen! ;-)

Toedeledokie!
Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten