maandag 25 april 2016

In de brievenbus: Ibiza van Kiki van Dijk

In de brievenbus een echte vrouwenthriller... Wij lazen Zeevlam. het vorige boek van de geheimzinnige Kiki, waar achter een bekend iemand zou schuilen, voor een grote groepsrecensie. Nu dan het nieuwe boek Ibiza in de bus. Op 30 april komt hij uit.

Maggies leven is perfect. Succesvol ondernemer, moeder, echtgenoot, veertiger en nog altijd aantrekkelijk. Haar bruisende ontbijtketen is een doorslaand succes. Vestigingen in acht steden en ook nog eens genomineerd voor ondernemer van het jaar!

Om bij te komen van alle hectiek geeft haar man Sam haar een vakantie naar Ibiza cadeau. Zonder kinderen, zonder man en vooral: zonder stress. Twee weken voor zichzelf, op yogaretreat bij haar jeugdvriendin Floor. Terug naar het spirituele eiland, waar ze als student de eerste houseparty's meemaakte.

Maar wat begint als een relaxte zonvakantie, eindigt plotseling in een ware nachtmerrie. Na een onverwachtse ontmoeting met haar ex en een mysterieuze verdwijning, toont het idyllische eiland zijn donkere kant. Of zijn het de geheimen van Maggie zelf die haar in gevaar brengen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten